Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Happy_Inna (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 вересня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 65 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Рейс 916!!! Мій найкращий тур із Аккордом!!!

Збиралася до Амстердаму, а потрапила у Барселону… Точніше, не так – потрапила у казку!!! Ще трішечки затримала літо: їла морозиво у спеку, купалася у морі під зорями, насолоджувалася видом нічної Барси із номера готелю…

Тур дуже насичений, для людей, які не можуть сидіти на одному місці, які люблять роздивлятися краєвиди через вікно автобуса, скрутившись на сидіннях, спілкуватися із сусідами та очікувати наступних пунктів призначення. Всі чекали на зустріч із Барсою, але дорогою нам відкрилось багато чудових місць. Часу достатньо лише для ознайомлення та найкращих вражень!!!

Величезне дякую нашій команді!!! Керівник групи Маркіян Мисів – людина позитив, маса інформації під час переїздів, навіть не знаю, як то вкладається у його голові. Цікаво, насичено, актуально, завжди позитивно…а як у нас текли слинки, коли він розповідав про національну кухню! Приємна та тематична музика для спання вдень))). Маркіян доклав максимум зусиль для нашої комфортної подорожі: вчасні зупинки, швидке поселення, приємні сюрпризи, оперативна допомога, чудові організаторські здібності (ми скрізь були вчасно!!!) і просто приємне спілкування із керівником. Молодчина!!! Всім бажаю такого керівника! Окремі вітання водіям Андрію та Василю. Із вітерцем, не блукаючи…хочеш – кондиціонер, хочеш – опалення! Завжди із усмішкою! І всі-всі, хто подорожував даним туром. Я дякую вам за чудовий час разом!

Приємно вразив Вроцлав: затишний, кольоровий, усміхнений. Величезна подяка гідові Каміллі за прекрасну, позитивну екскурсію містом, знайомство із гномами і просто чудовий настрій!

Вільний час у Нюрнбергзі дозволив ще раз самостійно оглянути фортецю та насолодитися краєвидом. Спробувати відомі сосиски та пиво. Жовто-блакитний прапор на фасаді будинку додав впевненості, що у нашій країні все буде добре!!!

Дуже сподобалася Женева, озеро в якому віддзеркалюються гори то незабутнє враження! Країна швейцарських ножиків, годинників та шоколаду. Прогулюючись вздовж озера можна із рук погодувати лебедів, з’їсти шмат швейцарського сиру та набратися позитиву!

Іспанія…дух Гауді та Далі! Незабутня країна! Шикарний музей Далі як для поціновувачів так і для профанів…у голові не вкладається, як можна було створити ТАКЕ! Окрема подяка за фільм про життя Далі, який нам показував Маркіян у автобусі. Навіть люди не знайомі із творчістю Далі загорілися відвідати музей та були у захваті (Натусику, тобі від мене привіт!!!). Три дні в Барселоні у рамках туру начебто багато, але 3 дні на знайомство із містом – крапля в морі! Не зважаючи на те, що я вдруге у Барселоні я знову і знову відкривала це місто для себе. Запальне фламенко, вулиці готичного кварталу, творіння Гауді, море…ех… вражень на поему, як мінімум, але мушу все втиснути в один відгук)))

Величезна подяка нашому керівнику Маркіяну за співаючі фонтани!!! Це було щось неймовірне, коли над головою здіймаються різнокольорові бризги і ти відчуваєш каплі води на своєму обличчі. Позитивні емоції на все життя! Цікаво, хто ще побачив, як фонтан підсвічувався жовто-блакитними кольорами ;)? Мокрі та щасливі ми загрузилися в автобус на зустріч новому дню!

Далі із вітерцем: Монако, Монте-Карло. Дівчата беріть вечірні сукні, підбори і обирайте машину, під яку краще впасти))) якщо пощастить – принц на залізному коні ваш ;).

Чудові враженні від Сан-Ремо! Море надзвичайно тепле та прозоре, навіть опівночі, підсвічене лице світлом дискотеки. Відпливаєте подалі від берега та насолоджуєтесь зірками на небі. Не нехтуйте можливістю також зустріти схід сонця…спати будете в автобусі під час довгих переїздів.

Мілан, часу обмаль, оглядова екскурсія та італійське вино!!! Домський собор - шедевр, наступного разу обов'язково видеруся на оглядовий майданчик.

Відень зустрів нас прохолодою та дощем…отакий імперський привіт від столиці Габсбургів. Але то не зіпсувало враження від міста.

Такс.. короткий відгук не вдався, хоча я намагалася дуууже стисло описати все))). Але як кажуть, краще один раз побачити, аніж сто разів прочитати. Всім дуже раджу цей тур!!! Єдиний мінус - у добі має бути 48 годин мінімум!!!

Щиро дякую за насичений тур, нові знайомства, чудового керівника та масу приємних вражень!!! Сподіваюся повторити ;)!

Із привітом, Інна

Номінації відгука

11

Інші відгуки Happy_Inna

Календарь 29.12.2016 - відгук на тур Загадковий Стамбул
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури