Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Ксенія (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 12 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Bellissimo друзі! Німеччина, Швейцарія, Італія!

Доброго дня, всім!!!

Перш за все, хочеться висловити подяку "Аккорд - туру" за прекрасний тур. Все пройшло просто чудово, завдяки хорошим компетентним гідам, що проводили обзорні екскурсії, дізналася багато цікавої інформації, хоч і не одноразово побувала уже у Кракові, Флоренції та Венеції. Особливо хочу відзначити гіда Моніку (у Венеції), яка змогла за короткий проміжок часу надихнути духом венеціанського життя. BRAVA MONICA!!!))

Коротенько про готелі. У Кракові - готель "Margerita", як для 3* досить комфортний з хорошим, ситним сніданком. В Італії (м. Падова) " Tullipp Inn" гарний, просторий номер (в номері є чайний набір, особисто для мене це було великим плюсом). Сніданок, як для італійських готелів здивув, оскільки поснідала не тільки кавою та булочкою, які зазвичай подаються тут, ай ситненько перекосила різноманітними стравами.

Окремо хочеться висловити подяку за терпіння, розуміння та профісіоналізм супроводжуючому групи - Антону Столярову, а також водіям п. Михайлу та п. Богдану, які створили комфортні та теплі умови у автобусі, що значно полегшало нічні переїзди.

Подорожі вчать більше, ніж що б то не було. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома!!! Отож, ПОДОРОЖУЙТЕ!!!

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури