Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Marlen (Львів) на тур
Поїздка: 09 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 1 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Вітаю, милий Амстердам!



Іздила в подорож "Здравствуй, милый Амстердам" з 09.11. - 15.11.2014р, рейс № 863, керівник групи Руслан Федоров.

Поїздкою дуже задоволена, маса позитивних вражень, що так важливо в наш непростий час.

Група складалась з 22 людей, отож кожний розмістився на двох місцях, що було приємним бонусом ;) Взагалі, група підібралась - позитивна та пунктуальна, керівник Руслан - виявився хорошим організатором, незважаючи на свій молодий вік та людиною з почуттям гумору, водїї Василі (тезки) - професіонали своєї справи.

Амстердам дуже сподобався. Це - особливе місто з привітними людьми, що пересуваються переважно на роверах; масою туристів; своєрідною архітектурою; прекрасними каналами, у водах яких відбиваються незвичайні дахи будинків; масою цікавинок (наприклад, вітрини "кварталу червоних ліхтарів" знаходяться навпроти церкви, і це нікого не шокує;) Взагалі, у голландців можна повчитися толерантності та простоті в її хорошому сенсі.

Хто вирішить залишитись у вільний день в Амстердамі, не поїхавши на факультатив, думаю, не пошкодує, адже в цьому місті є на що подивитись. Наприклад, я відвідала Рейксмузеюм та музей Ван Гога. Експозиції - вражаючі, зроблені з любов"ю і це відразу видно.

Практична порада. Якщо будете у свій вільний день самостійно добиратись з готелю "Ібіс" в Скіпхолі (аеропорт у передмісті Амстердаму) до міста, а потім ввечері повертатись в готель, беріть відразу в залізничній касі квиток й на зворотню дорогу, буде знижка. Дрібниця, а приємно;)

Щодо екскурсоводів: сподобався експресивний та знаючий Влад в Амстердамі, не сподобалась Світлана в Берліні. Розповідь про Берлін була малоінформативною, сухою, насиченою фактами про радянські та російські імперські символи, натомість "за бортом" залишилось багато цікавого з історії міста та Німеччини.

Насамкінець, хочу подякувати "Полісервіс-туру" та його менеджеру Марині Перовій, що вже не вперше підбирає мені цікаві тури для подорожей. І, звичайно, "Аккорд-туру", який ці подорожі організовує.

До нових подорожей!

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури