Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Львів) на тур
Поїздка: 30 травня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Смарагдові береги!

Доброї ночі! Хочу поділитись своїми враженнями від поїздки!

Замовляла в ТА «Богіра-тур»! Дякую їм за допомогу у виборі туру!

Їздила 30 травня сама! Дуже переживала за сусідів по автобусі! На превелике щастя, зі мною їхали прекрасні люди, які не давали мені ні на секунду задуматись над тим, що я сама! Після цієї подорожі я знайшла багато друзів! Оглядова екскурсія по Бухаресту має плюси в тому, що при будь-якій погоді ти сидиш в теплі! Автобус тебе возить, а ти насолоджуєшся красою міста! Бухарест є найбільшим за площею містом у Східній Європі! Це чудесне місто, яке має багато парків і споруд!

Кушадаси! Прекрасний курорт! Чудесні пляжі, море! Магазинчики так і притягували до себе і змушували добровільно залишити свої збереження! Турецька баня Хаммам дала змогу нам розслабитись після довгих переїздів! Після бані тіло стало ніжним і шовковим!

Все життя мріяла покататись на яхті! Дякую Вам за надану можливість! Пікнік на яхті запам’ятала на все життя і ще довго розповідала своїм друзям про нього!

Взагалі, Туреччина дуже гарна країна, яка надає бажання повертатись в неї!

Болгарія як завжди зустріла нас сяйвом своїх сонячних променів!

Старе місто Несебр! Заходячи в нього, поринаєш на декілька століть назад! Місто-сувенір! На кожному кроці дуже багато сувенірів! Тут можна знайти все!

Туром задоволена! Не бійтесь подорожувати без компанії!

Номінації відгука

31
Реклама
Відгуки про інші тури