Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"I ♥ Switzerland!" або "Незабутні враження, якими хочеться поділитись..."

"Неймовірно, незабутньо, вражаюче! "

Відгук туриста Аккорд тур Marina (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 01 лютого 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур I ♥ Switzerland!

Наш тур почався мандрівкою на поїзді до прекрасного міста Львів, але почну я свою міні-розповідь зі знайомства з Тетяною Цимбалою - керівник нашої невеличкої молодої групи:). Вона зустріла нас, втомленних з поїзда, посмішкою та миттєво справила гарне враження, а ми зітхнули з полегшенням, що нам пощастило. Що далі я спостерігала за Тетяною, то більше розуміла, що в цій тендітній дівчині поєднались такі невід'ємні якості гарного керівника, як: вміння сконцентрувати увагу людей, навіть коли всі втомленні, невиспанні, незібранні; вміння заспокоїти в незвичайних ситуаціях і вирішити будь-яку проблему; створити потрібну атмосферу, яка була відчутна на протязі всіх 6 днів туру. Ця дівчина - дуже цінний співробітник компанії "Аккорд-тур". Отже оцінка виконаної Танею роботи під час туру 10 з 10.

Тепер декілька слів про сам тур. Все йшло як по маслу, ніяких суттєвих затримок не було, по часу вкладались, кордон з Угорщиною пройшли нормально. Будапешт вразив до глибини душі красою своєї набережної. Пливучи на кораблику по Дунаю і слухаючи артистичного гіда Анатолія ми спотерігали за красою вечірнього Будапешта. Емоції настільки сильні, що не вистачить слів, щоб описати, це потрібно побачити.

А далі був Відень.... от в нього я закохалась і пообіцяла собі, що не раз повернусь в це надзвичайне, пречудове місто. У Відні нас зустріла гід Яна. О, що за жіночка... вона наче з іншого століття, така мрійлива, романтича, справжня леді. Настільки сильно і глибоко зуміла вона занурити мене в історію і культуру Відня... я не зустрічала раніше таких неймовірних людей. Слухати її, наче слухати классичну музику і насолоджуватись кожною нотою. Вона дуже підходить цьому місту як і Відень підходить їй, у них споріднені душі.

Відень вразив мене не тільки величною архітектурою, але і своєю нереальною чистотою. Наскільки чистоплотні люди там живуть, які поважають навколишнє середовище і себе.

Декілька разів відвідали "Розенбергер", декілька, тому що неймовірно смачно і досить недорого... ну порівняно з іншими закладами у Відні:). Шніцель готують прямо при тобі як і інші страви із м'яса. Просто пальчики оближеш, смакота!

Потім був нічний переїзд в Цюріх, але перенесли ми його нормально, знову ж таки, завдяки компанії Тані.)

Цюріх здався на перший погляд більш сірим, спокійним, строгим в порівнянні з попередніми містами. Але в ньому теж є свій шарм. Після оглядової екскурсії з Анною ми поїхали в Люцерн - чудове місто, дуже затишне з гарними будиночками і неперевершенними краєвидами. Потім поселення в готелі "Дорінт" в Цюріху, готель просто чудовий. В ньому ми змогли відчути себе наче вдома і добре відпочити та запастись силами для продовження мандрівки і пізнання Європи.

Берн - місто величне, адже це столиця Швейцарії. І знову неперевершені краєвиди Альп, від яких не перестаєш захоплюватись ні на хвилину і жадібно поглинаєш очима ці картини, які назавжди закарбувались в пам'яті. Фонтани, як в Цюріху так і в Люцерні є і в Берні, з яких можна попити альпійської водички...

Женева. Тут уже одразу відчувається дух вальяжних французів:) О-ля-ля... Вони мені ближчі по духу, ніж німецькомовні швейцарці, тож Женева неабияк запала в душу. Вітер був сильний і холодний, не було знаменитого фонтану, але це не зіпсувало вражень. Там хотілось затриматись подовше, але часу по програмі, на жаль, було обмаль.

І знову нічний переїзд в Зальцбург, де приблизно о 5 годині ранку нас зустрів Євген. Ні в якому разі не хочу його образити, але він не зумів подати інформацію про це місто так, щоб усі миттєво проснулись і почали зацікавленно слухати його. Звісно, кому цікаво, той слухає завжди... але я кажу саме про цю якість, притаманну професіональному гіду-екскурсоводу, який вміє тримати увагу аудиторії. Зальцбург - старовинне місто, в якому хочется бути, яке надихає... місто Моцарта. Обов'язково відвідайте Августинську пивоварню, якщо не буде змоги піти саме на екскурсію, то просто попийте там смачнючого пива у вільний час і відчуйте атмосферу легендарного закладу австрійців.

До речі, фільми що нам включали в дорозі були підібрані дуже вдало. Чудовий фільм "Ласкаво просимо в Швейцарію" ("Bienvenue en Suisse") вартий уваги і дуже в тему.

Хоч і невеличкі мінуси були присутні, але вони настільки несуттєві і непомітні, що загальне враження від туру чудове.:)

Дякую компанії "Аккорд-тур", Тетяні Цимбалі, водіям Степану і Юрію та всім всім хто причетний до організації цього туру.

Номінації відгука ""I ♥ Switzerland!" або "Незабутні враження, якими хочеться поділитись...""

154
Реклама
Відгуки про інші тури