Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрія - це щось більш, ніж просто матеріальні речі... Це те, заради чого варто жити...!

"Маю велику честь відкрити цю сторінку відгуків"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Запоріжжя) на тур
ще
35
фото
Поїздка: 11 квітня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Про Тоскану… зі смаком:Лукка, Сієна, Сан Джиміньяно, Флоренція

Вітаю Всіх мандрівників та нестримних шукачів різнобарвних туристичних пригод!

Дозвольте поділитися враженнями від Неймовірного туру «Про Тоскану зі смаком»…!!!

«Спробуй, скуштуй, продегустуй та відчуй світ на смак!» ось гасло цієї натхненної подорожі Тосканою;)! Весняна Тоскана: місце де в людини загострюються всі п’ять органів чуття ще й відкривається шосте!

Хочете опинитись у Казці---їдьте в Італію, бажаєте опинитись в Раю-їдьте в Тоскану!

Чудова Італія - колиска Відродження в нашому серці! Одні з найяскравіших моментів, що тільки можуть трапитись з людиною в житті!... Веселка вражень: тосканські барви; магія кольорів та відтінків; мальовничі куточки; екзотичні вражаючі місця--- надзвичайний СМАК ЖИТТЯ, що дарує крила! Сильну Емоцію, що ПЕРЕповнює людину, важко передати словами… їх просто бракує коли хочеться поділитись глибиною почуттів, що гріють яство і душу!

«Про Тоскану зі смаком»-- це ФАНТАСТИКА…, ОМРІЯНА МАГІЯ…, ЧУДОВА ІСТОРІЯ..., ІРРЕАЛЬНИЙ СВІТ..., АПОФЕОЗ ГАРМОНІЇ та КРАСИ!!!

Величезне Спасибі керівнику групи Наталії Лозовій! Вона - Мрія кожного туриста! Вона - глибинна скарбниця знань та мудрості! Людина, якій даровано хист і талан зачіпати сокровенне в нашій душі! Митець та натхненний Майстер своєї справи!... ще й з чудовим почуття гумору, що дарує Вам ціле море позитиву!

Щира подяка водіям-професіоналам Михайлу та Ігору!

СЕРДЕЧНО ДЯКУЮ Творцю цієї "Тосканської казки", творчому колективу компанії «Аккорд-тур», та усім її Архітекторам-Розробникам за чудову, ретельну добірку прекрасних, яскравих турів, один краще другого! Охопити одним разом усі місця достатньо складно, але варто мати чітко окреслені бажання та мету!

Мрії збуваються, головне ПОВІРИТИ!!! Як сказали мудрі світу цього: «Інколи 1 день, проведений в інших місцях, дає більше, аніж десять років проведених вдома…!», «лишень про дві речі ми можемо пошкодувати…що мало кохали, та мало мандрували!»

Мандруймо, бо ми того варті!!!

П. С. Комплексна, насичена та гармонійна екскурсійно-факультативна програма дозволяє максимально багато побачити за обмежений проміжок часу! Звертайте увагу на справжні Скарби і Перли!

Чінкве-Терре; долина Валь-д'Орча; містечка Сан-Джиміньяно і Вольтерра; прекрасна Лукка - це те, що однозначно MUST BE DONE!!!

Номінації відгука "Мрія - це щось більш, ніж просто матеріальні речі... Це те, заради чого варто жити...!"

31
Реклама
Відгуки про інші тури