Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балтійські береги 2015!!!!)))

"На мою думку, найкращий бюджетний тур................ "

Відгук туриста Аккорд тур DSW22 (Чернівці) на тур
ще
16
фото
Поїздка: 05 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Балтійські береги Вільнюс, Рига, Таллінн + Стокгольм!

Привіт всім учасникам туру “Балтійські береги” рейсу № 699))))))!!!!

Лише вчора повернувся додому і чесно кажучи не знаю з чого почати, оскільки лише за 6 днів подорожі вражень море……. Аккорду за тур – БРАВО)))))!!!! Це перше, що хочеться сказати!!!!!))))

А тепер детальніше…….

Моя подорож розпочалась з величного Львова……… Місто дійсно вразило і дуже сподобалось……. вулиці старого Львова має побачити кожен хто хоч трішки любить подорожувати… дійсно по туристичному потенціалу Львів може бути (і надіюсь є) конкурентом найбільшим і найвідомішим містам Європи. А особливо запам’яталась львівська кава, такої ще не куштував)))!!!

Зі Львова ми вирушили в столицю Литви – Вільнюс. Кордон пройшли швидко, що не могло не радувати))! Екскурсія ж по Вільнюсу тривалою не була……. Не знаю чи плюс це чи мінус, адже за 3 години ми встигли роздивитись найвизначніші пам’ятки міста, серед будівель найбільше сподобався президентський палац. Здивувало те, що майже о 10 годині ранку на вулицях практично ні душі)))! По великому рахунку місто звичайне))) Львів чомусь сподобався більше…..

Далі була Рига………… столиця Латвії, в якій ми були практично два дні…….. і вважаю, що встигли роздивитись все, що може цікавити туриста….. були і біля Домського собору, і Порохової башти, і кам’яниці Чорноголових, а також поки інша частина групи була в Юрмалі, встигли побувати і на вулиці Альберта, і біля Пам’ятника Свободи і т. д……… Місто дійсно дуже гарне…….. і що хотілось б підмітити це ціни в кафе……….. в Литві і в Латвії вони досить прийнятні………..)

Після Риги вирушили в Таллінн на паром в Стокгольм…………. це забути не можливо…….. хто був або буде учасником даного туру мене зрозуміє……… особливо гарні пейзажі на паромі поблизу Стокгольму……. безліч островів і море чудових фотографій)! Каюти хоч малі, за те всередині прибрано …… душ і туалет є…….. вважаю, що більшого й не треба………

В Стокгольмі, столиці Королівства Швеція, екскурсія була не тривалою…… в серці міста – Gamla Stan…... пройшлись по основних вуличках……… вразив палац Короля………. і……. все)) тому, що роздивився мало…….. та й часу було не надто багато…….. погода була жахливою (характерно для всіх балтійських країн, тому це слід передбачити) ……… проливний дощ і зразу сонце…….. і навпаки))! Архітектура міста досить стримана…….. проте цікава))!

Зі Стокгольму на паром…….. і ось він – Таллінн!!!!!!))) В старій частині міста ви потрапите до середньовіччя… не дивно, що саме стара частина Таллінна входить в список всесвітньої спадщини Юнеско……. часу ми мали вдосталь, щоб пройти всіма вулицями…….. роздивитися все, що можна побачити в цьому затишному місті……… Найбільше сподобалась центральна споруда старого міста – Талліннська ратуша………..)

Після довгого дня в столиці Естонії ми вирушили на Батьківщину……….. Тур, на мою думку більш ніж просто вдалий……….!!!!!!!!!!)

По поводу персоналу, який займався організацією подорожі безпосередньо в турі…………..

Гід – Тарас Сшреінер……….. знаючи, що саме ця людина буде у вас гідом, за організацію туру можете не хвилюватись……….. особисто моя оцінка за виконану роботу 10 з 10……… без перебільшень…….. у будь яких ситуаціях знаходив вдале і результативне рішення……

Теж саме стосується водіїв………) Свою роботу виконали на всі 100%.........) Екскурсоводи так само………)))!

Мінуси туру……!!!!!!!!!!! (мінус один……. великий чи малий вирішуйте самі……… зупинки……. вважаю, що дане питання можна дещо підкорегувати і зупинятись по дорозі частіше…….

І один єдиний готель…… плюс каюти на паромах………….. проте це можна зрозуміти…… за таку то ціну………

Взявши до уваги всі плюси і мінуси ……. 5 з 5 цьому туру)) Думаю він повинен бути одним з найбільш популярних напрямків серед бюджетних подорожей…………..

Отож, дякую Аккорд туру, всім, хто організовував подорож………… І ЗВИЧАЙНО СВОЇЙ ГРУПІ …….. за чудові враження і море позитивних емоцій!!!!!!!!!!!!!)))

До нових зустрічей!!!!!))

P. S. Вибачаюсь за довгий відгук………… адже це лише той мінімум, який я зміг розповісти………..)!

Номінації відгука "Балтійські береги 2015!!!!)))"

17
Реклама
Відгуки про інші тури