Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження!!!

"Раджу всім, хто хоче поринути в інший світ. "

Відгук туриста Аккорд тур Масік:) (Львів) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 14 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Подаруй мені зірки Півночі Скандинавія + Фіорди 

При виборі туру довго не сумнівалась, дуже вже хотілось побачити скандинавію. І вона того вартувала! Природа зачаровує, люди якісь усміхнені і безтурботні, кожне місто по-своєму прекрасне і різне. Білі ночі... Повнота вражень зашкалює!!!

Нічні переїзди пройшли на диво легко, тим більше, що втоми за час екскурсій не відчути неможливо.

Для тих, хто хоче в цьому турі повністю пізнати всі зазначені по програмі місця, варто знати, що часу не надто багато, але для ознайомлення цілком достатньо. В Стокгольм хочу повернутись ще не один раз)))

Раджу в Ризі спробувати медове пиво, з Хельсінкі паромом дістатись до Суоменлінни, прогулятись по вечірньому Талліну, сходити в парк скульптур в Осло (пішки дійсно близько 20хв.), подивитись метро Стокгольма, для любителів екзотики - відвідати колоритний квартал Крістіанія в Копенгагені, за попереднім записом варто піднятись на Рейхстаг в Берліні. Про природні красоти Норвегії - це те, що не лише бачиш, а й відчуваєш, дихаєш цим, і воно назавжди залишиться в пам"яті спогадом про казку. Маст сі для кожного!!!

Хочу подякувати Аккорду за чудову організацію, водіям за безпечну і комфортну поїздку, професіоналізм і доброту, і звичайно ж, керівнику групи - Олександру Ковбасюку - за повноту інформації, чудову організацію, стійке терпіння до конфліктних осіб в нашій групі, розуміння і ввічливість, чудову підбірку відео та аудіо в автобусі, за допомогу. Сашка - зе бест!!! Надіюсь, зустрінемось з вами ще не в одному турі))))

Номінації відгука "Незабутні враження!!!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури