Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур "...Амстердам+" Каникулы с Меркабой!

"Незабутня подорож Краків-Потстдам-Амстердам (Заансенсханс, Волендам), Лейпциг. Туристи - студенти спеціальністю "Туризм". Ділюсь безцінними враженнями. "

Відгук туриста Аккорд тур victoria (КИЇВ) на тур
Поїздка: 12 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Квіткове королівство Амстердам Гамбург, Бремен, Ганновер

Хтось хоч раз та задумувався: навіщо люди подорожують?

Хтось думає, що це примхи багатих людей, хтось що це марна трата коштів, але для когось подорожі - це сенс життя. Звичайно, краще один раз самому побачити, ніж сто разів почути, один раз самому вирушити в подорож, ніж слухати про неї від когось.

Лише вчора повернулася з Туру "... Амстердам+" Каникулы с Меркабой!, який був організований для студентів, які навчаються за спеціалізацією "Туризм". То ж дана поїздка мала нам показати не лише красу Європейських міст, але і самі тонкощі при організації туру. Та і, звичайно, показати чи не помилилися ми часом при виборі своєї професії. Емоції людини, яка вперше побувала закордоном важко передати. адже подорожі множать всі людські емоції. Захват просто не відпускає, а фото грітимуть душу все життя. Дійсно, щаслива, що обрала саме Вашу компанію, все було організовано бездоганно.

Гадаю, що успіх туру відсотків на 80 залежить від супроводжуючої особи. Нашій групі шалено пощастило. Анатолій Лучко, це та людина, яка не просто розумна, начитана, інтелектуальна, кумедна, енергійна, але це справді людина, яка любить свою роботу. Люди, які кохають свою роботу-дивовижні. Як я зрозуміла, що Анатолій відноситься до таких осіб? Повірте, коли це 77-ий тур!!!, а розповіді про країни та міста не втрачають цікавості, не зважаючи навіть на те, що дані країни відвідуються ним у десятки разів.. Хочу сказати, Вам, Анатолій дійсно дякую за Ваш запал, за цікаві фільми під час долання кілометрів, за гуморески, які піднімали настрій щохвилини, а особливо дякую за те, що довели, що зі своєю майбутньою професією, я не помилилась!!! І так, Толік ви і справді щасливий, тому що людину роблять щасливою три речі: любов, цікава робота і можливість подорожувати.

Також дивувала витримка та професіоналізм водіїв, які, до речі, мають чудове почутя гумору. Я як ніхто знаю, що таке далека дорога, і як це все важко дається (у мене батько дальнобійник), то ж повірте, посміхатися та бути ввічливим, коли ти проїжджаєш 4 тис. км то справді професіоналізм!!!

Загалом, дякую усій команді, яка супроводжувала нас. Час проведенний разом - незабутній та безцінний!!!!!!!

І завжди подорожуйте, відкривайте для себе нові красоти світу, бо подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома!

Та бажаю, аби вам трапилась така сама команда, як мені! З таким гідом-хоч на край світу!

Номінації відгука "Тур "...Амстердам+" Каникулы с Меркабой! "

0
Реклама
Відгуки про інші тури