Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Суперактивний відпочинок

"Лучше гор могут быть только горы... "

Відгук туриста Аккорд тур StaNa (Дніпро) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 18 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Свій відгук хочу розпочати з романтичної легенди. Колись жили в Карпатах два брати-близнюки, що закохалися в одну дівчину. Красуня влаштувала братам конкурс: хто принесе першим їй «шовкову косицю» — Едельвейс, той і стане її обранцем. Два брати, побачивши квітку, видерлись на найближчу скелю й, не втримавшись, зірвалися в прірву. Смерть двох братів і дала назву долині — Драгобрат. Горда гуцулка, побачивши мертвих братів, почала ридати, і сльози її перетворилися у чисте озеро Івор між горами. А місцеві поліціанти, які поспішили на місце події, скам'яніли на підступах до гір і перетворилися в скелі. Так з'явилися скелясті гори Жандарми.

Саме із сходження на Близниці – дві вершини, що названі на честь братів-близнюків, розпочалося наше безпосереднє знайомство з природою Українських Карпат. Нелегко було дістатися висоти 1883 метри, але краєвиди, панорама гір на вершині вражають. Незабутні почуття та емоції! За традицією заспівали гімн України…А потім був спуск до озера Івор, яке має форму сердечка, та занурення у його прохолодні води.

Після цієї екскурсії ми так загартувалися, що решта походів здавалися просто прогулянкою, а невелика втома – приємною. Дружня, приємна атмосфера спілкування, що склалася під час туру, я вважаю, є заслугою нашого керівника Сергія Копанського. Сергій є людиною дуже комунікабельною та активною, людиною, яка вміє з групи туристів, що приїхали з різних куточків нашої країни, створити справжню команду. Чудові пікніки на природі, жарти, анекдоти, купання у водоспадах та гірських річках– справжній релакс під час подорожі. Найбільше мені сподобалась екскурсія до урочища «Протяті Камені» Це група мальовничих скель серед дивного мішаного лісу – смереки і ялини тут ростуть між березами та буками. Найпопулярніша і найвища скеля носить назву – «Соколине Око». Фантастичні, казкові пейзажі. Краса нереальна!

Отже, все було добре. Сподіваюсь, це не остання подорож до мальовничих Карпат – справжньої перлини України.

Номінації відгука "Суперактивний відпочинок"

17
Реклама
Відгуки про інші тури