Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур "Родзинки Закарпаття". Рейс №881

"Нещодавно ми повернулись з неймовірної мандрівки до Закарпаття і я вже поспішаю поділитися з вами своїми враженнями. "

Відгук туриста Аккорд тур Анна Москаева (Одеса) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 22 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Родзинки Закарпаття

Нещодавно ми повернулись з неймовірної мандрівки до Закарпаття і я вже поспішаю поділитися з вами своїми враженнями.

Хто хоче побачити дивовижну природу України, велич замків, насолодитися краєвидами Карпат та познайомитись з культурою народів Закарпаття, той неодмінно має поїхати до цих міст.

Здійснюючи подорож до Мукачева, ми зупинилися в маленькому містечку Чинадієво, де відвідали перший замок - замок Сент-Міклош. Нас зустрів його господар-доглядач і провів оглядову екскурсію. На перший погляд він виглядав досить суворо, але ця суворість підходить цьому замку і під нею ховається відмінне почуття гумору, любов і прагнення повернути колишню розкіш Сент-Міклоша.

Дуже вражає велич та неприступність замку Паланок, який розташований на Замковій горі. В нього є багато таємниць, про які ви дізнаєтесь, здійснивши подорож до замку.

Готель "Унгварський", котрий знаходиться в Ужгороді, - острівець краси та затишку в промзоні міста. Там завжди на вас чекає привітний та уважний персонал, просторі номери, своєрідна, колоритна Унгварська ресторація.

Місто Ужгород, розташоване на березі річки Уж, запам'яталося нам міні-пам'ятниками Ференцу Лісту, «Миколайчику», Вольфгангу Амадею Моцарту, Джону Лорду, найдовшою липовою алеєю в Європі, Ужгородським замком, котрий розкрив нам свої легенди.

Також ми відвідали музей народної архітектури та побуту, де доторкнулися до особливостей життя народів Закарпаття у минулі часи.

Подорож до руїн Невицького замку згадується прогулянкою горним лісом і спуском по дорозі 15-о сторіччя. Шкода, що в даний час долею руїн замку зацікавлені тільки місцеві аматори.

Корчма «Деца у Нотаря» - гумористичне місце, де можна підвищити свій настрій, прийшовши на цвинтар.

Термальні води Косино – це величезне задоволення, феєрверк емоцій, а найголовніше - оздоровлення та чудовий настрій.

Маленьке містечко Берегово - місце з угорським характером, де відчуваєш себе більше в Угорщині, ніж в Україні.

Вишукана дегустація вин в старому підвалі пані Тетяни пройшла з гумором і різноманітними історіями, і, звичайно, кожен забрав із собою частку цієї незабутньої зустрічі у вигляді благородних напоїв, за що величезне спасибі їй і нашим гідам!

На зворотному шляху до міста Лева, ми завітали до романтичного замку Шенборна, вражаючого своєю архітектурою.

Наша подорож завершилась прогулянкою вуличками Львова, де ми побачили його неповторність та справжню красу.

Закінчуючи відгук, хочеться відзначити людей, які допомогли нам здійснити цю подорож. Хочу висловити величезну подяку Вікторії Кошелюк, менеджеру туристичної компанії "Аджун Інтернешнл", яка допомогла нам у виборі даного туру.

Хочу щиро подякувати нашим гіду-супроводжуючому групи Олександру Ковбасюку та гіду Павлу Худішу за відмінну організацію та проведення наших екскурсій, цікаві історії, гумор, підказки, де краще провести свій вільний час, терпіння, витримку і взагалі за все!

Вибачте за тих туристів, які так поспішали отримати вільний час, тоді як нам було дуже цікаво вас слухати і сумно з вами розлучатись. Хлопці, ви найкращі! Успіхів вам у всьому!

Окремо хочу подякувати нашому гіду зі Львова, чарівній пані Лілії, яка за такий короткий проміжок часу встигла розповісти і показати багато чого про це чудове місто.

Велике спасибі водієві автобуса за комфорт і професіоналізм!

Дякую Аккорд-тур! До нових зустрічей!

Номінації відгука "Тур "Родзинки Закарпаття". Рейс №881"

0

Інші відгуки Анна Москаева

Календарь 30.07.2017 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури