Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарний відпочинок перед початком важкого року

"Прогулянка вулицями Дрездена, Зальцбурга, Відня... лишає приємні спогади, які допомагають не впасти у відчай протягом року. Це не тільки нові гарні фотографії на фоні Нойшванштайну, аксесуари з Клімтом чи чашка з Розенбергу, це й теплі літні спогади"

Відгук туриста Аккорд тур kate_creative (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Європейська прогулянка! Краків, Мюнхен, замок Нойшванштайн і Відень!

Спочатку ми з подругою хотіли відпочити в Італії цього літа, але звернувшись до представника від Акорда Орбіс тура, що у місті Суми, дізналися про Європейську прогулянку і не вагаючись забронювали два місця.

Дуже сподобалися екскурсії в кожному з міст, нам були предоставлені карти та міні-словнички для кращого розуміння незнайомих мов, також нас проінформували на, мабуть, одну з найцікавіших для туриста тему "що привезти додому і де бюджетніше це коштує".

Найбільше враження у даному тріпі лишили дві екскурсії. Одна з них - замок Нойшванштайн. Знаходячись на Марієнбрюге під невеликим дощем, розумієш, що ти ніби в казці про Попелюшку, а чарівна природа Альп - неймовірні декорації талановитого художника.

Не можу не згадати і про Відень. Я давно закохана у це місто, тому охоче погодилася на автобусну оглядову екскурсію. Це і парасольки з Поцілунком Клімта, і злегка божевільна уява Хундтервасера, але найбільше вразив променад по Бельведеру, не дарма в перекладі бельведер - прекрасний вид:)

Тому раджу хоча б раз побувати кожному в такій мандрівці!

Номінації відгука "Гарний відпочинок перед початком важкого року"

0
Реклама
Відгуки про інші тури