Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ніжний поцілунок Хорватіії!

"Чудовий відпочинок в готелі ZORA в містечку Примоштен!!! "

Відгук туриста Аккорд тур anfisa (Рівне) на тур
Поїздка: 04 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Нежный поцелуйчик Хорватии!!!

Доброго дня! Хочу подякувати компанії Аккорд Тур за те що вони в цьому році під тур Ніжний поцілунок Хорватії підтверджували готель ZORA в Примоштені.

Чисте море, якісне харчування, адекватний персонал, відсутність росіян робить цей готель особливо приємним для відпочинку. Поруч містечко, жителі якого роблять все щоб туристам не було нудно: кожен вечір в історичному центрі розваги для всіх бажаючих, кафешки, клуби та інше. Готель займає територію напівострова, в сосновому парку з майже кілометровою пляжною полосою. Пляж - галька, з пологим входом в море.

Я відпочивала в цьому готелі вже чотири рази, в т. ч. двічі в цьому році. Полумяний привіт дівчатам з якими познайомилась в липні цього року Маші з Одеси, Альоні з Запоріжжя, Ані з Києв і величезний респект і подяка нашому гіду Калашніковій Наташі, яка зробила цей тур неперевершеним. Було весело!

Привіт також моїм новим приятелькам з вересневого вояжу Стеллі, Тані і Саші!

Обидва рази всі туристи, що повертались з цього туру були задоволені відпочинком. Єдине шкодували що 7 ночей на морі дещо замало. Всі хотіли більше. (До речі, раніше в цьому турі було 10 ночей на морі) Можливо є сенс повернутисьна наступний рік до цієї цифри.

Сподіваюсь. що в наступному сезоні зможу зустрітися з новими друзями в цьому ж турі і насолодитися Адріатичним морем, соснами і хорватською гостинністю в цьому ж готелі. До зустрічі!!!

Номінації відгука "Ніжний поцілунок Хорватіії!"

87
Реклама
Відгуки про інші тури