Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний тур на вікенд

"Прекрасний тур на вікенд"

Відгук туриста Аккорд тур Diana (Львів) на тур
Поїздка: 22 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свято в три дні!

Їздила в тур "Свято в три дні" 22.08, тур коротенький, але щоб чудово провести вихідні гуляючи старовинними європейськими вуличками підходить якнайкраще)) Будапешт і Відень-що може бути краще як не відвідати ці дві перлини, в такий короткий проміжок часу, і не отримати максимум позитивних вражень, під час вечірньої прогулянки на кораблику по Дунаю з шампанським, коли Будапешт освітлює вогнями свій унікальний Парламент, череду красивих мостів, та решту своїх атракційних місць)) Чи відвідавши величний Відень і зануритись у часи правління династії Габсбургів, побувавши в одній з їх резиденцій - палацовому комплексі Бельведер). В турі передбачені дві ночівлі в Будапешті, в нас був готель Atlantic 3*, що знаходиться в 15 хв від центру на метро, поруч є супермаркети в тому числі і TESKO. Готель відповідає своїй категорії, скромний, але чистий з пристойним шведським столом на сніданок.

Хочу висловити подяку компанії "Аккорд-тур", а також нашій супроводжуючій Марті Мальованій, за прекрасну організацію і цікаві краєзнавчі розповіді про під час поїзки. Особливо завдяки їй багато взнала про замениту Сісі)

Дуже ще б хотілось відвідати термальні купальні Сечені та палацовий комплекс Шенбрунн) Так що неодмінно ще поїду в тур, неодмінно з Аккордом)

Номінації відгука "Прекрасний тур на вікенд"

32
Реклама
Відгуки про інші тури