Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Напрочуд вдала поїздка

"Відмінна організація туру дозволила нам з дружиною чудово відпочити, покупатись і позагаряти, відвідати екзотичні місця Хорватії. Крім того нам вдалось використати поїздку навіть більше, ніж було в пропозиції туру. "

Відгук туриста Аккорд тур Zommersteinhof (Львів) на тур
Поїздка: 09 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Нежный поцелуйчик Хорватии!!!

З самого початку увесь тур пішов "як по маслу"! Переїзди не були обтяжливими, завдяки і опіці гіда Андрія і майстерності водіїв.

Розташування готельного комплексу в Прімоштені - це взагалі КАЗКА!!!

По-перше, до берега моря - 30-40 метрів. З однієї сторони півострова, на якому розташовано комплекс, вид на безмежне море, на захід сонця, чудові хвилі. З другої сторони - тиха і спокійна затока, де навіть у вітряний день не було ані хвиль, ані вітру!

Містечко Прімоштен настільки мініатюрно-чарівне і старовинне, що здається, ніби ви у потрапили у якийсь казковий фільм. Мовного бар'єру для українців практично не існує (хоча, звичайно, треба спочатку освоїтись з мовою і старатись вслуховуватись.

Усі факультативні поїздки - це окрема історія. Можна багато розповісти і про старовинні міста Спліт, Трогір, Шибеник і Задар, і про несамовиті краєвиди Плітвіцьких озер і водоспадів, і про купання під водоспадом в долині Крка, але для цього забракне місця.

Окремо треба сказати, що нам дійсно вдалось використати поїздку більше, ніж було в пропозиції туру.

Два дні, на які не було заплановано жодних поїздок ми присвятили прогулянкам по околицях Прімоштена:

погуляти вздовж берегу моря, піднятись на поблизьку вершину Кремик, а також відвідати маленьке старовинне село Подгребен і здобути ще одну вершину - Гребен. Безкрайній простір, який відкрився нашим очам, неймовірно синє море і розсип островів, а також вид згори на Прімоштен і наш готель - це словами не опишеш, це треба побачити!

Номінації відгука "Напрочуд вдала поїздка"

8
Реклама
Відгуки про інші тури