Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Передсвяткова подорож

"Море вражень, треба мандрувати частіше.. "

Відгук туриста Аккорд тур * (Львів) на тур
Поїздка: 05 січня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Ми вирішили їхати і замовили тур буквально за кілька хвилин, дякуючи менеджеру Олі з Inclass Tour, м. Київ, вона терпеливо нас вислуховувала, дуже ввічлива, привітна, уважна і толерантна порадила нам такі деталі, про які ми навіть не здогадувались, дуже приємно таке неочікуване піклування, і ясна річ з впевненістю можу сказати - рекомендую!!!!!

Далі зателефонували мені з "Аккорд-тур", я порозмовляла з гідом - Юлією Богачевою і записала номер, тоді майже заспокоїлась, бо ми точно були у списку туристів. Побачивши Юлію зранку перед виїздом, я замилувалась спостерігаючи її, вона як діток в садочку всіх опікала, за всіх переживала, дуже світла, чуйна, мила жінка, а по дорозі я почула масу корисної і цікавої інформації, яку нам розповідала Юлія. 05.01 - це день перед Святою вечерею, ну вартувало тільки ступити за поріг, як всі традиції і духовні передсвяткові настанови забулись... але Юля, все нагадала, старалась створити атмосферу свята, докладала багато зусиль, щоб було затишно і їй це вдалось!

Водії... не думала ніколи про них, вони як за кулісами, а того разу я зрозуміла, як багато від них залежить! Зупинки були регулярні, дискомфорту не було, все як по сценарію, майже хвилина в хвилину, все що від них залежало, вони виконували на всі 100%!

Сам тур спланований добре, ясна річ - все бігцем, а інакше ніяк за 3 дні.... готель був хороший, нам пощастило у всьому, командна робота - запорука успіху!

Екскурсії... Перша екскурсі була в Празі, вона входила в тур, гід - Віталій, виявилося, що він з Тернопільщини, розмовляв вільно українською, змістовна, насичена екскурсія! Австрія - велична країна, зачаровувала... гід (на жаль, не пам'ятаю імені) чудово провела екскурсію, стільки інформації, пізнавально, дуже професійно... Будапешт - ми були в повному захваті, як ще здалека почав виднітися парламент, надзвичайної краси будівля, і інші теж, неймовірно, там ми взяли екскурсію на кораблику, пречудово!!! Гід вів екскурсію, як театрі казковий персонаж, було дуже цікаво! Ну от, ніби розповіла все потроху! Хто збирається мандрувати, незабутніх вам вражень!

Номінації відгука "Передсвяткова подорож"

0
Реклама
Відгуки про інші тури