Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

«Туризм - це найстародавніша 3D-бродилка з повноцінними відео, аудіо і сенсорними ефектами»

"8 днів, 3 країни, 7 міст, 100000…. вражень)) "

Відгук туриста Аккорд тур Мария (КИЇВ) на тур
ще
37
фото
Поїздка: 13 лютого 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

«Туризм - це найстародавніша 3D-бродилка з повноцінними відео, аудіо і сенсорними ефектами»

8 днів, 3 країни, 7 міст, 100000…. вражень))

Доволі легкий як на мене тур, без нічних переїздів, з максимальним зосередженням в країні сонця, піци, пасти, морозива та моди - Італії)))

Подорож взимку це відкриття! Погода в Європі мінлива, але приємніша ніж в Україні, особливо в Італії. Не бійтеся подорожувати взимку! Туристів в рази менше!!!, кафешки вільніші, міста просторніші))) З’являється можливість відчути місцевий колорит))

День 1

Перший день даного туру досить спокійний, виїзд зі Львову, переїзд до угорського кордону (близько 5 годин), перетин кордону (в середньому 2 години), і нарешті на теренах Європи. Дорога до транзитного готелю не близька, але захопливі розповіді супроводжуючого групи та чудова підбірка тематичних фільмів і час промайнув непомітно. Прибуття до готелю по графіку близько десятої вечора.

День 2

Невідчутний переїзд до Австрійської столиці – величного Відня, і нарешті пригода під назвою «побачити максимум за 1 день» почалась)) Оглядова екскурсія познайомила з історією та головними архітектурними пам’ятками міста. Додатково була на екскурсії «Блиск та занепад великої імперії» або відвідини Скарбниці Габсбургів, колекція вражаюча! екскурсія суто історична, на свого глядача, рай для любителів музеїв. Після 2х екскурсій лишається вільний час на обід, сувеніри, прогулянку містом))

День 3

Переїзд в красуню на воді – Венецію. Венеція особливе місто, тому дорога теж дещо незвична, автобусом до залізничної станції + 20 хвилин на комфортному італійському двоповерховому поїзді + півгодинки на катері до центру міста. Венеція прекрасна завжди, взимку особливо, черги менші, площа Сан-Марко просторніша)) Оглядова екскурсія, кожного разу сприймається по новому, кожен екскурсовод бачить місто по своєму. Кожного року вода в Венеції піднімається, по прогнозам можливе затоплення міста, хто знає нові технології роблять чудеса, але якщо є можливість краще відчути шарм міста особисто! Це не порівняти з самими яскравими фотокартками чи відео.

День 4

Флоренція! До центру міста на громадському транспорті – автобусі. Оглядова екскурсія по місту, архітектура епохи відродження здивує масштабністю та величчю, істинно італійське місто!

Вільний час в місті, який кожен провів по особистому плану: огляд пам’яток, дегустація італійської кухні, шопінг… Факультативно обрала екскурсію до Пізи. Година на швидкісному потягу і ви в маленькому містечку на «Площі Чудес» підпираєте руками падаючу Пізанську вежу)

День 5

Рим. Після сніданку, «екскурсія» як дістатись громадським транспортом до центру міста, а саме автобус + метро, квиток діє на всі види транспорту на конкретний проміжок часу. Квиток на 100хв. – 1,5євро, квиток на 1 добу – 7євро. Екскурсовод в Римі (Яна) найкраща, так оперувати фактами і вести группу впродовж всього дня – треба дійсно мати покликання! Факультативна екскурсія в Колізей, одне з моїх місць must see, промайнула дуже швидко, бути в Римі і не заглянути в Колізей неможливо! Збудований в 1 столітті всього за 7 років, і стоїть до наших днів, вміли раніше будувати)))) Також знаменитий Римський форум та площа Венеції.

Оглядова екскурсія по вічному місту, чого тільки вартує після реставрації - фонтан Треві, Пантеон, площа Навона, фонтан чотирьох рік, майже від кожної будівлі віє духом історії. Рим місто в яке хочеться повертатися щоб поблукати вуличками, скуштувати італійську кухню, відчути місцевий колорит величного міста.

Факультативна екскурсія – в найменшу країну в світі, країна в країні - Ватикан! Територія з всього 1000жителів, але з неоціненним історичним і культурним спадком. Знамениний Собор Святого Петра, музеї Ватикану та неперевершена Сикстинська капела.

День 6

Оглядова екскурсія по містечку на півночі Італії – Болонья, досить велика історична частина міста з славнозвісним Болонським університетом! Вільний час на шопінг, перекус або на «поблукати» містом.

Факультативно поїхала в музей «Феррарі», я далеко не фанат автомобілів, але музей дійсно вражаючий! Експонати виставлені за всю історію бренду, машини учасники та переможці формули 1 та ексклюзивні моделі єдині в своєму роді! Здається що 99% відвідувачів в музеї чоловіки, цікаво було спостерігати таку зацікавленість до експонатів, фотографування деталей та непідробний інтерес до історії створення)

День 7

День великого переїзду, перегляду фільмів і відпочинку в автобусі. Близько 6 вечора приїзд до Угорської столиці – Будапешту. Факультативна вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з шампанським стала яскравим завершенням подорожі!

День 8

Повернення до Львову. Вже такий знайомий плановий виїзд о восьмій ранку, декілька годин в дорозі, перетин кордону та всього нічого останні 5 годин до Львову, прибуття точно по плану близько 5 вечора, для туристів з Києва є можливість встигнути на потяг Інтерсіті та вже ввечері бути вдома))

Організація туру як завжди на висоті! Згуртована робота кожного дає свої плоди)

Екскурсоводи в містах кожен по своєму відчуває місто та передає не тільки історичні факти, але і власний досвід, своє бачення міста з середини, особливо запам’яталися Ліліана в Венеції та Яна в Римі, які тримали групу своєю розповіддю та харизмою до останніх хвилин екскурсії.

Як на мене, туриста хоч з невеликим, але досвідом, приємно було відчути окремі приємні дрібниці організації гіда (роздруківка з кілометражем туру, перелік гастрономічних і не тільки сувенірів з країн по програмі туру), які загалом додавали атмосфери туру! Супроводжуючий групи Толік Лучко – дуже позитивна людина, вдало знаходив підхід до кожного та швидко організовував всю групу, життєві історії та гуморески вмить піднімали настрій та не залишали нікого байдужим.

Дякую Каті – моїй сусідці за чудово проведений час та позитивні емоції))

Дякую Аккорду за цей чудовий «бонусний тур»!!! гарний стимул для пошуку нових туристів.

Як менеджер по туризму буду рада відповісти на запитання та допомогти з бронюванням туру maria@tis-tour. com

Кожна подорож – як нова сторінка в житті, повертаєшся іншою людиною, збагачуючись з середини та кожного разу ще більше усвідомлюючи цінність нових відкриттів, нових знайомств та безцінний багаж нових знань.

Я не була всюди, але це все у моєму списку:)

Номінації відгука "«Туризм - це найстародавніша 3D-бродилка з повноцінними відео, аудіо і сенсорними ефектами»"

207

Інші відгуки Мария

Календарь 07.05.2016 - відгук на тур Великі відкриття - Португалія
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури