Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Пригоди ураїнців в Італії)))

"Тур цікавий та насичений, за 6 днів європейська казка)) "

Відгук туриста Аккорд тур MARTA (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 20 березня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Mia Italia! Флоренція, Рим, Венеція!

Насамперед хочу подякувати нашому гіду Петрові який цікаво подавав інформацію, показував гарні фільми, не приймав капризи туристів як забаганки які потрібно виконувати (Дякуємо що в турі не дивилися кухні, інтернів, сватів та інштх серіалів подібного плану).

Також дякую нашим водіям Миколі та Владу, які завжди допомагали з валізами, добре знали дорогу і завжди ми всюди по програмі прибували вчасно.

Гіди по програмі просто чудо. У кожній країні ми відчували себе як вдома, адже наші гіди просто неймовірно розказували про свою країну, місто та цікаві факти. Анатолій, Яна, Богдан та Райма Вам також велике Дякую.

По програмі потрібно розуміти, що 4000 км. за 6 днів це по 800 км. в день, тому тур не є легкий, багато часу в автобусі. Але за такий короткий час побачити стільки всього це було того варте.

По екскурсіях

- в Будапешті коротка прогулянка по головній вулиці Ваці приховує в собі багато цікавих об'єктів, зокрема прекрасну Принцеску)))

- кораблик в Будапешті також вартує побачити хоч раз, адже справді більше ніде ви не побачите таких красивих мостів, Парламенту, Рибацьокго бастіону у світлі тисячі вогнів

- Флоренція як на долоні - обов'язково!!!!! Цікаві палаци та пам'ятники, оглядовий майданчик з якого ви бачите неймовірної краси всього міста, і зрозумієте що насправді воно і не таке величезне. Також попробуйте морозива та тірамісу)))

- Рим це особливе місто античне, красиве неймовірно (нам пощастило уже побачити оновлений вонтан ді Треві, скуштувати дуже смачної піци та спробувати італійське капучино))

- Ватикан - колекція Папа мобілів, папські сади, гобелени, скульптури та Сікстинська капела невелика частина того, що ми бачили

- Сан Марино це особливо країна, невелика, гірська і така захоплююча. Ми трошки прогулялися і відкрили для себе багато цікавого.

Не раджу підніматися на дзвіницю Штефанс дому у Відні, заплатите 5 євро, а наверху 5 загратованих вікон до яких потрібно подолати 344 сходинки))) краще поїдьте на оглядове колесо, яке є і символом міста і з якого відкриваєтсья набагато краща панорама. Від Штефанс дому на метро 2 або 3 зупинки.

Загалом вражень багато, було цікаво, хто має небагато часу але хоче багато побачити не вагайтеся, вам сюди.

Номінації відгука "Пригоди ураїнців в Італії)))"

3

Інші відгуки MARTA

Календарь 01.11.2011 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 3
Реклама
Відгуки про інші тури