Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній відпочинок по центральній Європі.

"Вибирали тур у мережі агенств "Поїхали з нами", що у Хмельницьку. Туроператор Хіміч Ірина, врахувавши всі наші побажання, віднеслась дуже уважно і відповідально, за що їй велике спасибі!!! "

Відгук туриста Аккорд тур lili (Хмельницький) на тур
Поїздка: 02 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Улюблений дует Прага та Будапешт

Я подорожувала разом з сестрою на нашими доньками (14 і 15 років), тому переживала, щоб хоть їм догодити. Але все поройшло просто супер! Навіть не очікувала! Вперше їздила з Акордом і тому була здивована їхньою злагодженістю та продуманістю всіх найменших дрібничок та моментів (раніше їздила з іншими операторами, і повірте, є з чим порівняти).

А тепер все по-порядку. Наш рейс був під номером 181 та керівником групи Андрієм Прудивусом. Він молодець - уважний, відповідальний, терплячий. Бажаю йому успіхів і всіх благ! Шофери також відмінні! Акуратні, з почуттям гумору, спавжні професіонали. Так як у Європі я не вперше (саме у Чехії вже 3 раз), то екскурсії по Карлових Варах та Дрездені ми не брали. Хотіли насолодитись самою Прагою, побродити по її цікавих місцях, попробувати різного пива та традиційної кухні. І не помилились. З погодою повезло, було сонячно та тепло.

Зупинка перша була в Оломоуці вже на території Чехії і приємно нас порадувала. Як для транзитного готелю, то дуже все гарно - новий ремонт, меблі, сніданок ситний та смачний. По дорозі до Праги Андрій нас завіз у ще одне кафе на обід (по принципу шведського столу). І знову несподіванка - все смачно і зовсім не дорого!. Десь у другій годині дня ми вже були у Празі. Нас там чекав веселий та цікавий гід (не памятаю, як його звали) на обзорну екскурсію. Через півтори години ми були вільні і могли просто бродити по моєму найулюбленішому місті в світі! О десятій годині вечора ми, стомлені та задоволені, приїхали на зупинку Флоренс (метро), де нас чекав автобус, швиденько всі погрузились і поїхали поселятись у готель Кларет. Тут було трошки гірше ніж в Оломоуці, але все одно на рівні 3* (минулі рази я зупинялась у Жасміні, хоч і ближче до центру, але умови гірші). Сніданки хороші, ситні, правда замало овочів (салатів), але все свіже і на тому спасибі. У Празі ми були 3 дні і на 4-тий вирушили на південь Чехії - Чешський Крумлов. Тут поринули десь у 14-15 ст. Архітектура тих років просто зачаровує - своєрідна енергетика надихає! Взагалі мені периферія Чехії ще більше по душі, ніж сама Прага - чистенькі "вилизані" вулички, невисокі будиночки, все таке миле, як у казці. Це були травневі свята, і тому у Празі була сила-силенна туристів (особливо китайців). Вони були всюди - з Карлового мосту до Вацлавської площі просто не проштовхнутись. Ось вам і "модель всього світу". Готель у Чеських Бодейовувіцах "Савой" мабудь за всю поїздку найкращий (у нас їх було аж 4). Але це ж 4* - тому умови та кухня відповідні.

Тепер Відень (на 5-тий день подорожі). Донькам саме тут найбільше сподобалось - по-перше менше в рази туристів, а по-друге сама архітектура - велична, помпезна, аж дух перехоплює. Ціни, правда, кусаються (видно того і не має такої кількості вузькооких туристів). Щоб пообідати ми брали комплексні обіди по 14 євро за чоловіка. Благо, хоч порції великі. Екскурсія тут була дуже цікава, екскурсовод - профі.

Під вечір вирушили до Угорщини - в Будапешт. Готель "Бара" 3*. Мабудь найскромніший від усіх інших, але найближче до центру - всього 3 зупинки (можна й пішки). Екскурсовод на обзорці Маріна (на мій погляд) була самою цікавою. Людина дійсно закохана у свою професію і надзвичайно любить Будапешт. Далі вільний час і ситнитй обід у кафе на вул. Васі.

На 6 день повернення додому із заїздом у Токай на дегустацію вина і смачного гуляша. Взяли на згадку справжнього вина (ціна від 4 до 10 євро, але воно того варте).

Підсумок:

Якщо збираєтесь у тур по Європі, то: беріть тури без нічних переїздів, і, що найголовніше - тур має бути не менше, ніж 6-7 днів (якщо ви дійсно хочете щось побачити і скоштувати), інакше найбільше враження (я маю на увазі тури менше 5 днів) буде лише від чудових європейських доріг!

Щиро вдячна Акорд-туру за незабутню подорож. Тепер тільки з вами!!!

Номінації відгука "Незабутній відпочинок по центральній Європі."

1
Реклама
Відгуки про інші тури