Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Богато сонця , острови і море , море, море...

"Сподобалося абсолютно все. Тур ретельно продуман до дрібниць. "

Відгук туриста Аккорд тур Іванка (Львів) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 16 червня 2012
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Як світ прекрасна вона… Острів!.. Острів!.. Греція…

Наш тур був чудовим. Багато сонця, острови і море, море...

Тур цікавий і пізнавальний, а також можна добре відпочити на морі. 18 днів туру пролетіли дуже швидко. Тур спланований і ретельно продуманий до дрібниць.

Сподобалося абсолютно все. Мініатюрна Любляна. Помітила там цікаві автомати для продажу молока, стоять просто біля ринку.

Болонья нас зустріла високою температурою, добре, що є криті галереї, в яких можна сховатися від сонця, до речі найпротяжніші у всьому світі, більше 3 км. Цікава екскурсія і час на шопінг, і надзвичайно смачне морозиво і кава. В Італії найсмачніше морозиво і кава.

Корсика вразила своєю природою, серпантином і зеленими насадженнями. Наш готель на Корсиці мав свій пляж, він був небагатолюдний. Вода чиста, смарагдова. У місто Боніфачо на екскурсію я не їздила, але подивилася містечко, коли відпливали на Сардинію. Пошкодувала, що не їздила, дуже красива бухта і місто.

На Сардинії ми були недовго, екскурсія по місту і «бігом» в порт, щоб встигнути на пором, що доставив нас в Палермо. Чудове місто в тонах охри. Цікава екскурсія по місту. Це була субота - день вінчань. Поселення в готель «Антаріс» кількаярусний, з фунікулером і ліфтом. Увечері цього ж дня екскурсія в Таорміну. Маленьке, акуратненьке містечко. Тут купила настоянку суничну «Фраголіно», хоча, купувати в супермаркетах все набагато дешевше. Два дні відпочинку на Іонічному морі. На Етну екскурсія не набралася, а на батьківщину Архімеда не поїхала.

З Барі, після відвідування храму Миколи Чудотворця і маленькою екскурсії, вирушили на поромі до Греції.

У Греції провели три незабутні дні. Відвідували екскурсії та вбирали, додумували, подумки відновлювали з руїн, все, що нам пощастило побачити.

Обов'язково відвідайте Метеори, дух захоплює. Я купила іменні іконки, є срібні вироби, а ще свічник.

Переїзд у Белград. Сумовит і руїни від бомбардувань у центрі міста. Белград здався мені сірим, але це, мабуть, на фоні усього побаченого.

Керівником групи був Назар Косаняк - уважний, активний, ерудований, легкий у спілкуванні. Спасибі йому за все.

Водії дуже хороші, по такому серпантину доводилося їм їхати на великому автобусі. Група дружна і весела, незважаючи на різний вік.

Спасиб і Акорд-туру за продуманий, цікавий тур. Зістикувати і пороми, і автобус, і екскурсії – вищий клас.

Номінації відгука "Богато сонця , острови і море , море, море..."

8
Реклама
Відгуки про інші тури