Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій тиждень незабутніх вражень!

"Як і очікувалося, подорож видалася дуже цікавою та незабутньою. "

Відгук туриста Аккорд тур Karinka (Суми) на тур
Поїздка: 16 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Європейська прогулянка! Краків, Мюнхен, замок Нойшванштайн і Відень!

Вже майже літо і знову хочеться десь гарно відпочити. Переглядаючи тури до Європи, згадала про свою минулорічну подорож та все ж таки вирішила написати декілька слів про те, як все відбувалося.

Першою проблемою, з якою я зіткнулася, стало питання вибору конкретного туру. Якщо плануєте їхати в подорож не самі, то серед такого різноманіття турів можна досить довго обирати тур, який задовольнив би всіх, з ким плануєш їхати. Все ж таки ми дійшли спільної думки та обрали Європейську прогулянку!

Відправились в подорож ми майже в кінці літа, хоча все ж таки було досить жаркувато.

Нам надзвичайно пощастило з керівником групи, якою була Юріана Попович. Юліана весь час розповідала нам різні цікаві історії про ті місця, які ми відвідували, радила де можна купити різні сувеніри та постійно заряджала нашу групу позитивом.

Насправді я думала, що подорожувати автобусом досить втомливо. Проте Європа не така велика якою здається на карті:) тим паче у нашому турі не було нічних переїздів.

Найбільше у цій подорожі мене вразив Відень. Архітектура даного міста просто зачаровує. Особливо мене вразила неперевершена будівля віденської опери. Дуже шкода, що у Відні не вистачило часу побачити все, що я запланувала. Також надзвичайно цікавою була екскурсія в казковий замок Нойшванштайн, яка пролягала через незабутні альпійські пейзажі. Кожно дня я відкривала для себе багато нового під час подорожі! Відвідати ці місця варто кожному!

Я була дуже задоволена цим відпочинком у нашій дружній та веселій групі. Велика подяка Юліані за її бездоганну роботу. Будемо планувати нову подорож на довгоочікуване літо! :)

Номінації відгука "Мій тиждень незабутніх вражень!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури