Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Невідомий, але такий близький світ.

"Ці 11 днів туру дозволили мені відкрити для себе зовсім інший світ і змінити свої стереотипи стосовно Балкан. "

Відгук туриста Аккорд тур MaryN (Львів) на тур
ще
31
фото
Поїздка: 28 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

Ще вчора я була туристкою у турі, тому вирішила не відкладати написання відгуку у довгий ящик і зробити це одразу ж, так як враження залишилися просто неймовірні.

Спочатку хочу подякувати нашому керівнику групи, Галині Шипуновій. Вона не тільки була чудовим організатором, а й душею усієї групи, порадником, помічником і просто другом.

Перший день туру був транзитним через Румунію, тому першим пунктом призначення став Бєлград, чудове та сучасне місто. Наступного дня ми опинилися в Боснії та Герцеговині, країні, яка стала справжнім відкриттям для мене. Чудові пейзажі, краєвиди міст та річки Неретви. Сараєво та Мостар - захоплюючі міста, які незважаючи на події, які відбувалися більше 15 років тому, зараз майже відновилися і отримали свою неповторну атмосферу, хоча покинуті і розбомблені де-не-де будинки нагадують про пережиті жахіття минулої війни.

Хорватія, наступна у списку країні. В ній є все - острови, шикарні міста і краєвиди. А ще ми ночували у шикарному готелі поблизу Дубровника із видом на море і отримали шикарну можливість засинати під звуки морських хвиль.

І раджу не пропускати можливість покататися в Хорватії на яхті по островам, а капітан смачно нагодує вас рибкою із мідіями.

Чорногорія... прекрасна країна. Тут уже є можливість провести день на пляжі або відвідати Боко-Котор та Скадарське озеро. Котор, як на мене, неймовірне місто - фортеця оточене горами. А ще можна насолоджуватися відпочинком на пляжі, коли ви дивитися на море, а хмари в той час виглядають із-за гір, які оточують море.

Албанія... країна контрастів і можу впевнено сказати, все, що ви про неї знали абсолютно невірно. Туди просто варто їхати, милуватися містом Круєю і гуляти столицею Тіраною.

Македонія. Батьківщина Олександра Македонського, країна, яка пишається своїм героєм. Будівлі на головній площі вас вразять, а найдивніше це те, що майже всі вони побудовані в 21 столітті. І звісно, каньйон Матка, місце в яке точно захочеться повернутися. Це місце настільки чудове і сповнене спокою та красою, що справляє враження, ніби у світі усюди чисте повітря та немає переповнених міст. Звісно бонусом є те, що наш керівник груп разом із чудовим гідом по Македонії Вангелом привезли нас туди зранку, коли ще не було багато туристів.

Останні в турі були Болгарія, а саме ми побували в Софії і Велико Тирново, та Румунія із столицею Бухарестом. Столиця в Румунії в даному турі, ніби маленький десерт, вона спокушає повернутися туди знову, але уже на триваліший час. Архітектура там неймовірна.

Цей тур був одним із найкомфортніших турів, в яких я побувала. В ньому немає нічних переїздів, а в готель нас привозили не надто пізно ввечері, що дозволяло нам чудово відпочити та набратися сил. Дуже часто готелі розташовувалися в центрі міста, або недалеко, що дозволяє найактивнішим туристам продовжувати досліджувати його і у вечірній час. І можу з упевненістю сказати, що це найповніший тур по Балканам, які ще не стали місцями активного туризму і дозволять вам стати першовідкривачами. Тому не варто думати, чого в них немає. А треба їхати туди і досліджувати усе, що там є.

Номінації відгука "Невідомий, але такий близький світ."

15

Інші відгуки MaryN

Календарь 29.12.2014 - відгук на тур I ♥ Switzerland!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури