Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ідеальний відпочинок

""Усмішка Кармен" - це 7 днів, які пролітають як одна година. "

Відгук туриста Аккорд тур Martina (Львів) на тур
Поїздка: 28 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Вже минуло 2 тижні як ми (ми з чоловіком і подруга) повернулись до рідного дому, а емоції все ще залишитись, ніби ми тільки вчора приїхали. Тур "Усмішка Кармен" - унікальний і досить важкий. За такий короткий період часу, ми відкрили для себе дуже багато красивих міст.

Виїжджали ми вранці, і хочу зразу подякувати керівнику групи Анні Романюк за всю організацію. Аня - чудова дівчина, яка також порадила нам виїхати раніше зі Львова, і це дало нам змогу бути одиними з перших на кордоні! Через це ми мали більше часу на прогулянку у Будапешті.

Хочу похвалитись нашою групою:) Я не знаю чи всім людям так щастить, але нам дійсно пощастило. Люди в нашій групі - цікаві, дуже пунктуальні, відповідальні. Всі наші збори і виїзди були вчасні, і через те, що нікому не доводилось нікого чекати, ми завжди всюди встигали, і мали вільний час. В такому турі, як "Усмішка Кармен" - пунктуальність людей - це головне.

Ми відвідали багато міст, і завдяки найкращим гідам (знову дякую Анні за те, що у боротьбі з іншими керівниками груп, вона виборювала для нас кращих із кращих:) ), ми почули багато цікавих історій, і побачили дійсно красиві місця у всіх містах.

Найбільше зі всіх міст нам запамятались Відень, Монако і Барселона. Особисто для мене, Барселона - це місто мрій; місто, де я б хотіла жити.

Кожне місто по своєму красиве, і історично багате. Ми не шкодуємо ані хвилини, потрачених на цей тур. Ми навіть не шкодуємо, що вибрали тур із 2 нічними переїздами. Завдяки цим переїздам, ми доїхали аж до Барселони. А завдяки професійним водіям, ми могли спокійно спати і не переживати. Професіоналізм тече у їхній крові. Ви б тільки бачили, як наші водії керували велетенським автобусом у Монако, у місті, де я б напевне машиною-смартом не розвернулась:)

Я рекомендую цей тур всім. Всі ті міста варто побачити, і я впевнена, що не в одне те місто ви захочете ще раз повернутись! А якщо ще керівник групи буде Анна Романюк, та водії Володимир і Віталій - то вважайте, що ви щасливчики долі:)

Дякую всім за прекрасно проведений час, і дякую Аккорд-Туру за такий чудовий і насичений тур.

Номінації відгука "Ідеальний відпочинок"

9
Реклама
Відгуки про інші тури