Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Початок літа з акорду

"Тур повністю відповідає очікуванням. Максимум задоволення від відпочинку за демократичну ціну. "

Відгук туриста Аккорд тур Олег (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 03 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кохання з перчинкою...

Планував відпочинок на морі на початок літа за доступною ціною.

Зосередився на автобусному турі в Туреччину - 4 дні на морі у Бодрумі, день у Бухаресті, Стамбулі і Несебрі і всього 2 нічних переїзди.

В Туреччині був неодноразово, але автобусний тур на таку відстань взяв вперше.

Зразу скажу що відпочинком дуже задоволений, але про все по порядку.

Сам по собі тур досить цікавий та інформативний, оскільки передбачає зупинки та екскурсії у цікавих місцях, крім того завжди передбачений вільний час, що дає є можливість погуляти містом, зробити покупки або перекусити на місці. Дуже сподобався Несебр, містечко маленьке, але дуже харизматичне, в якому є багато можливостей гарно провести час.

Стосовно дороги - думав буде важче. Насправді досить нормально. Нічних переїздів всього 2, автобуси комфортні, водії роблять достатньо зупинок. Нічний переїзд в Україну важчий, у зв*язку із нічним перетином митниці.

Окремий "респект" водіям - дуже спокійні і врівноважені. Просто заслуговує поваги і того щоб про це написати їх люб*язність і розуміння, коли наші туристки-бабусі із групи кожної зупинки вимагали відкрити багажник.

Стосовно готелів - не зважаючи на демократичну ціну туру готелі всюди були дуже пристойні. Чисті номери, свіжа постіль, гарний інтернет та сніданки. Транзитні готелі, особливо у Бургасі, приємно порадували. Не зважаючи на те, що у Бодрумі по туру готель надавав тільки сніданки, по приїзді усім запропонували купити "Все включено" за 10 дол/день, чим ми і скористались. Фото з готелю і пляжу додаю.

Стосовно організації - лідером нашої групи був Юрій Хвас. Людина просто на своєму місці. Старався кожному допомогти влаштувати гарний відпочинок. По дорозі постійно організовував зупинки в торгових центрах та ринках, щоб у нас була можливість здійснити вигідні покупки. На морі організував похід на дискотеку для бажаючих. При переїзді в кожну країну надавав актуальну інформацію, яка могла би бути у ній корисна та словнички із найпоширенішими фразами. Не зважаючи на різницю у віці членів групи, старався зробити поїздку цікавою для всіх.

Стосовно мінусів - вважаю що для туру із таким переїздом 4 дні на морі як на мене - замало. Порада організаторам збільшити час перебування на морі мінімум до 6 днів.

Загалом тур дуже класний. Рекомендую. Оптимальний варіант для тих хто шукає можливість гарно відпочити за доступною ціною.

Номінації відгука "Початок літа з акорду"

7
Реклама
Відгуки про інші тури