Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур по "нових" землях

"Ідеальний тур для знайомства з Барселоною"

Відгук туриста Аккорд тур maryana (Львів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 05 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Метою поїздки звісно була Барселона, проте в цьому турі були включені цікаві міста по дорозі, які мені ще не доводилось відвідувати (крім Відня). Тур без нічних переїздів, що дозволяє приділити всі сили подорожі. Звісно через це в дорозі ми провели багато часу, але це ж і не дивно - Барселона то не два метри від дому.

Отже керівник групи - Таня Олійник - мабуть найкращий гід з яким я їздила. Організація роботи: все було чітко, сплановано, не було такого питання на яке Таня не знала відповіді (хіба: "чого на Краківці нема світла":))), але то питання складне), в готелях оперативно всіх заселяла, зупинки робила вчасно і прислухалась до побажань групи, пояснювала про роботу транспорту в Барселоні, так що загубитися було не реально, також коли ми переїзджали територію якоїсь країни, розповідала коротко про цю країну. Якщо коротко - то Таня виконувала свою роботу на відмінно. А ще для тих в кого день народження співала привітальних пісень. То було дуууже мило)). Автобус був чудовим, місця було вдосталь, переїзд був зручним, кондиціонер працював добре, але головне водії з Франківська (Петро і Іван) були просто супер і допомагали туристам. А ще зібралася гарна група в автобусі, жодних конфліктів чи вередливих туристів. А для подорожі ці три складових (гід, водії, група) це головне.

Міста які ми відвідували: Нюрнберг, Женева, Фігейрас, Барселона, Ніцца, Мілан, Відень, а також мальовничі краєвиди Альп. За цих десять днів можна багато всього нового і цікавого побачити. Для Барселони було два з половиною дні. Екскурсії були сплановані так що один день туристи мали вільний і можна було самостійно дослідити Барселону (вірніше спробувати дослідити, бо для самої Барселони і два тижні було б замало). В інших містах були оглядові екскурсії і трошки вільного часу. Для ознайомлення з містом ідеально.

Розписувати все не має сенсу, готелі були як дуже хороші так і один дуже поганий. Так дорога довга, але нею теж було багато цікавого. Але це все не впливає на настрій від поїздки.

Якщо хтось хоче подивитися оглядово Барселону - то цей тур для Вас, мабуть найкращий з усіх варіантів на Барселону. Бронюйте, їдьте і отримуйте задоволення - не пошкодуєте)))

Номінації відгука "Тур по "нових" землях"

2
Реклама
Відгуки про інші тури