Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

інший Стамбул

"нові враження "

Відгук туриста Аккорд тур bigallf (Тернопіль) на тур
Поїздка: 19 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Загадковий Стамбул

рейс 311 19 червня

тур почався з знайомства з Одесою оскільки відправка була з цього міста в яке прибули в 8 ранку, а відправка в тур в 18, тож здавши валізи на зберігання, озброївшись картою пішли знайомитися з містом, Одеса зустріла теплими обіймами і свіжим морським повітрям, після маленької фотосесії на фоні Чорного моря повернулися на місце відправки біля ЖД вокзалу. Нас чекав гарненький автобус з панорамними вікнами, теж не могло не радувати наявність в автобусі розеток... у кого є "друг андроїд мене зрозуміють"

подорож почалася... наш екскурсовод Ліля швидко всіх перезнайомила, і всіх ознайомила з деталями туру швидко і якісно, за що їй окреме спасибі. За вікном проминали швидко кордони і паспорти наповнювалися новими спогадами як швидкими так і не дуже...

... Варна місто Болгарії де почуваєш себе як дома. люди привітні, багато хто розуміє російську, або англійську, можна поспілкуватися і не боятися, завжди Вам щось розкажуть. Приїхавши в Несебр здійснили подорож на кораблі по Чорному морі, тут описати важко враження дуже приємні і освіжаючі, посилившись у готель Тарсіс **** змогли дуже добре відпочити від переїздів, готель дуже чистенький з дуже гарними басейнами і облаштуванням. Ранок шведський стіл і вирушили в Стамбул.

Порівнювати ці дві країни не правильно це зовсім різне, східна культура виявляється у всьому, її потрібно відчути не тільки відвідавши екскурсії, а просто посидіти ввечері в рибному ресторанчику, спробувати халви, і випити гарної кави. яку у Турції запивають водою, а чому так розпитайте самі і спробуйте, не пожалієте... а головне торгуватися тут прийнято всюди навіть у ресторанах:)

Номінації відгука "інший Стамбул "

5

Інші відгуки bigallf

Реклама
Відгуки про інші тури