Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

О Тоскане со вкусом

"Хочу виразити подяку від родини Стихальських і предати привіт туристам, з якимим ми познайомилися у турі Тосканою в червні, 2016 і побажати їм нових, цікавих мандрівок. Сподіваємось ще раз зустрітися з вами у майбутніх подорожах з "Аккорд - туром&quo"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Шумськ) на тур
Поїздка: 18 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Про Тоскану… зі смаком:Лукка, Сієна, Сан Джиміньяно, Флоренція

Бажаємо подальшого процвітання компанії "Аккорд-тур" і висловлюємо глибоку вдячність за організацію чудового туру "Про Тоскану зі смаком", який дає можливість відчути дух справжньої Італії, ознайомитися з особливостями національної кухні, продегустувати тосканські вина, поспілкуватися з місцевими жителями, відвідати місця маловідомі пересічним туристам, такі як Чінкве-Терра, Вольтерра, Сан-Джиміньяно, Монтеріджоні та ін.

Окремої подяки заслуговує керівник нашої групи Анна Веселова - щира, привітна, професійна. Аня зуміла підібрати ключик до серця кожного туриста, згуртувати людей різного віку, з різних куточків України і виділити те, що нас об'єднує: мандри - це філософія життя. Завдяки їй в групі панувала атмосфера взаємоповаги і приязні. Аня зробила максимум для того, щоб все пройшло як по нотах і залишились приємні спогади про наше перебування в Тоскані. Наша Аня - the best!!!

Номінації відгука "О Тоскане со вкусом"

8
Реклама
Відгуки про інші тури