Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Столичний вікенд

"Це була казкова подорож, яка залишиться в моїй пам'яті надовго. "

Відгук туриста Аккорд тур Катя (КИЇВ) на тур
Поїздка: 28 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Столичний вікенд: Варшава, Берлін, Дрезден, Прага, Краків!

Вже минув тиждень, як ми повернулись з туру "Столичний вікенд", а я не перестаю радіти побаченому. Дуже дякую Акорду за те, що допоміг здійснити мою давню мрію побувати в Німеччині.

Щодо організації, все було на високому рівні: весела та доброзичлива гід Мар'яна, яка завжди готова допомогти та вирішити будь-які питання, досвідчені водії, зручний автобус з кондиціонером, затишні готелі зі смачними сніданками та професійні місцеві екскурсоводи (особливо сподобались гіди в Дрездені - Ірина та Гарольд - які люблять своє місто та з натхненням розповідають про нього). Великою перевагою туру була відсутність нічних переїздів.

Відвідавши Берлін та Дрезден, я зрозуміла, що Німеччина - це країна з надзвичайно привітними та усміхеними жителями, які першими пропонують свою допомогу, це країна вітряків, велосипедів, гарних трамваїв, мостів, вуличних музикантів та парків з пронумерованими деревами, це країна з Берлінським собором, на даху якого стоять вулики з бджолами, це дрезденська Фрауенкірхе з неймовірним органом, це країна якісних доріг, дешевих шоколадок та славнозвісних сосисок з гірчицею.

В подарунок на День народження отримала від Акорду екскурсію в національний парк "Саксонська Швейцарія". Дуже раджу всім там побувати. Коли стоїш на мосту посеред гір, бачиш Ельбу і дрімучий ліс, то розумієш, що природа - це неперевершений архітектор.

А після Німеччини були Прага та Краків, які, звісно, теж залишили багато приємних вражень та спогадів.

Ми ще не встигли повернутися додому, а вже планували наступний тур з Акордом...

Подорожуйте, насолоджуйтесь навколишньою красою і все буде чудово:)

Номінації відгука "Столичний вікенд"

2
Реклама
Відгуки про інші тури