Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Так, цей тур - справжня бездоганність.

"Даний тур дійсно поза конкуренцією."

Відгук туриста Аккорд тур kiryna (Калуш) на тур
Поїздка: 08 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Поза конкуренцією або Швейцарсько-італійська бездоганність... Цюріх! Женева! Ніцца! Мілан!

Кожного разу, повертаючись з туру, обіцяла собі, що напишу відгук. Але… І ось наша восьма подорож із компанією «Акорд-тур», і я чомусь пишу цей відгук. Чому? Можливо, тур найкращий, а може, наш гід надихнув мене, або атмосфера, що панувала серед туристів, і водії – справжні професіонали, і просто цікаві люди.

Отже, «Поза конкуренцією». Сама назва туру говорить сама за себе: цей тур – поза конкуренцією. Ні, я не жартую. Адже за 8 днів ми не тільки відвідали безліч міст, але й пізнали культуру, звичаї, історичні моменти та пам’ятки різних країн.

Вражає шалений потік цікавої та мудро підібраної інформації від керівника групи Володимира Клименка. Нагадую, це наша восьма подорож з «Акорд-туром». Нам завжди щастило з гідами, слід віддати належне фірмі, яка вміло підбирає та готує супроводжуючих.

Ода Володимиру Клименку: молодий, енергійний, толерантний. Цікаво спостерігати, як вдало він не тільки підбирав цікаві факти, але й зумів подати їх. Завжди вчасно, доречно, ненав’язливо та пізнавально – так діють справжні професіонали.

Готуючись до туру, туристи перечитують безліч відгуків, намагаючись знайти відповіді на всі запитання.

Отже, know-how:

1. Оглядові екскурсії:

Оглядові екскурсії цікаві та пізнавальні: їх не слід пропускати, адже екскурсоводи в короткій формі знайомлять з основними моментами історії та визначними пам’ятками. Екскурсоводи в Ансі, Мюнхені та Клагенфурті – просто супер!!!

2. Факультативні екскурсії:

Тут тільки можна сказати одне: смаки різні. Кожен переслідує різну мету. Вибираючи цей тур, ми орієнтувалися на Швейцарію, адже ніколи не були в жодному місці цієї країни. Тому і відвідали всі факультативи у Швейцарії.

Цікаво, коли на початку туру керівник групи запитав, куди їдемо, більшість відповіла, що в Італію або ж Францію. А ми були здивовані, бо їхали у Швейцарію. Женева, Люцерн, Цюрих – такі схожі й такі різні водночас. Для мене багато фактів стосовно цих місць були справжнім відкриттям.

Рейнський водоспад. Водоспад Райнфаль – це захоплююче і неповторне видовище! Помилуватися цим дивом швейцарської природи можна з досить близької відстані – на стрімкій скелі, прямо в центрі водоспаду, розташований оглядовий майданчик.

Італія. Мілан не потребує коментарів. Звісно, мало часу для такого мегаполісу. Але для першого знайомства – досить. Буде привід повернутися.

Бергамо – факультативна екскурсія. Хотіли побачити справжню Італію. Не знаю, але нікому не сподобалась екскурсія. Гадаю, краще провести більше часу в Мілані або менше в Бергамо – вистачило б і годинки.

Франція. Хоча столиці й не було в програмі туру, чарівне провінційне місто Ансі привабило всіх – і гарною погодою, і неймовірно красивими краєвидами, і цікавими пам’ятками, і неперевершеною екскурсоводом, якій вдалося показати місто у всій красі.

Ніцца, Монако. Цього разу ми не були на цих екскурсіях, бо в минулих турах вже познайомились з ними. Ми обрали відпочинок на Лігурійському узбережжі – місто Імперія. Звичайне туристичне курортне містечко: міський пляж, готель у центрі, гарненькі кав’ярні та хороші магазини зі знижками – день провели чудово.

Австрія. Клагенфурт. Соромно визнавати, але я ніколи раніше не чула про це місто. Тим цікавішим та досить затишним воно здалось, коли ми прибули туди. Неймовірно вродлива та розумна екскурсовод провела нас вулицями та дуже захоплююче розповіла про основні історичні моменти та пам’ятки міста. Клагенфурт - це воістину незабутнє місто, тому відвідавши його одного разу, ви, поза сумнівом, збережете його в пам'яті на все життя.

А потім нас чекав парк «Мінімундус». Це вже третій парк такого типу в ході наших подорожей (після парку «Мадуродам» в Гаазі та «Парк Європа» в Брюсселі). Ідея подібна, але кожний виглядає по-своєму чарівним і несе пізнавальну цінність.

Дуже рекомендую, особливо тим, хто подорожує з дітьми. Краса, велич у мініатюрності, нові враження та знання – все в одному.

Мюнхен… Цього разу він виглядав по-іншому. Можливо тому, що саме тоді святкували День Крістофера Стріта. У цей день проходив великий і веселий гей-парад. А можливо, кожне місто виглядає різним кожного разу, коли ти його відвідуєш.

У турі поєднано все, про що тільки можна мріяти: італійська Рив’єра, Швейцарські Альпи, мегаполіси та провінційні містечка, потужний Рейнський водоспад та повільні річки, і все це пропитане парфумами з фабрики «Фрагонар», яку туристи мали нагоду відвідати. Цей тур задовольнить інтереси найвибагливіших туристів, адже, якщо вам пощастить бути з Володимиром Клименком, вам запропонують змістовні розповіді та легкі жарти, пізнавальні документальні фільми і комедії; гурмани матимуть можливість скуштувати і пиво (баварське), і вино (італійське, французьке), і сир (швейцарський, французький), і швейцарський шоколад. Любителі шопінгу можуть здійснити вигідні покупки і в Мюнхені, і, звичайно, в Мілані, а також у будь-якому супермаркеті.

Любителі історичних пам’яток матимуть нагоду побачити і відчути старовинну атмосферу. Прихильники сучасності будуть вражені величчю нових архітектурних творінь.

І завершальним акордом для всіх є чарівна прогулянка на кораблику, яка допоможе відпочити, розслабитись, зачаруватися нічним Будапештом і сповнитись бажанням і мрією здійснити нову подорож з «Акорд-туром».

Адже за 8 років (щороку ми здійснюємо один тур) ця компанія ні разу не розчарувала нас. Усе завжди продумано, організовано, кожного року вдосконалено. Велике спасибі всім, хто причетний до організації турів.

Бажаю всім туристам заразитися вірусом мандрівок і не шукати ліків від нього.

Не шукайте відмовок та причин, що не вистачає коштів, бо подорож – це єдина річ, купуючи яку, стаєш багатим.

Номінації відгука "Так, цей тур - справжня бездоганність."

8
Реклама
Відгуки про інші тури