Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

313 щасливий рейс

"Варто спробувати "

Відгук туриста Аккорд тур bigallf (Тернопіль) на тур
Поїздка: 24 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомство з Казанова! Відень+Верона+Венеція

А тепер читайте критику!!!

Хочеться почати відгук з подяки керівнику групи Ірені Семерак, за те, що вся подорож була тільки на позитивних і щирих нотах.

Цей тур хочеться порекомендувати усім віковим категоріям, кожний знайде тут щось своє і привезе дещо безцінне, а саме спогади про примхливу Італію, яка може гріти сонечком, а може з легкістю освіжити свіжим дощиком з Альп. Подивитися є на що, адже тур починається з нічного Будапешту в якому мені вже пощастило побувати втретє, і кожного разу попадаєш у нічну красиву казку. Продовжується тур Віднем: місто в якому б дійсно хотілося б жити через акуратність, чистоту і людей які завжди поможуть заблукавшим туристам.

Венеція - виявляється до неї не так і просто потрапити, оскільки сухопутніх шляхів немає, зате є можливість глянути на неї з маленького катера який гордо пропливає по каналу повз 10 поверхові лайнери.

находившись досхочу у вільний час присіли на сходинки палацу, де і познайомилися з місцевою поліцією яка пояснила що там сидіти не можна, тому чемно всадилися на тепленький мармур під магазин Шанель біля якого був безплатний вай фай від Діор: D

Наступне місто було вибрано однозначно всією групою - Верона. Побачене перевершило очікуване, для тих хто поїде у 2016 році ще діє гарний бонус для українців майже всі пам'ятки можна відвідати безкоштовно в знак подяки Україні за затриману у нас і повернуту викрадену колекцію картин... тож почувши на оглядові екскурсії що і де можна сміло насолоджуватися краєвидами Верони з оглядової башні, побувати на балконі Джульєти (який не є ним, а зроблений для зручності), а справжній балкон нажаль у приватні власності, тому Ромеом можна відчути себе лиш оком.

Усім спасибі хто дочитав, і гарних подорожей у зручних автобусах.

Номінації відгука "313 щасливий рейс"

0

Інші відгуки bigallf

Календарь 19.06.2016 - відгук на тур Загадковий Стамбул
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури