Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Підкорювачі пригод 06.08.2016

"Рекомендую цей тур, тому, що це прекрасна можливість провести незабутній відпочинок з дітьми і тому, що дитячі мрії потрібно втілювати у життя! "

Відгук туриста Аккорд тур Лана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур Підкорювачі Пригод Леголенд, Європа-Парк, Енерджиландія

Хочу поділитися чудовими враженнями від туру «Підкорювачі пригод», у якому ми разом з сином побували у серпні 2016р.

Нашою основною ціллю, звичайно, був Леголенд. Це давня мрія мого сина, який змалку захоплюється Лего. Нарешті вона здійснилась, захвату не було меж!!! Це справжній рай для легоманів. Чого лише варта міні фабрика Лего, де можна побачити, як на світ з’являються деталі, а потім власноруч зібрати будь-які міні фігурки улюблених героїв (і на виході придбати свої шедеври).

Щодо атракціонів, то вони, здебільш, розраховані на діток, а не дорослих (до речі, це, мабуть, єдиний парк, де на самих атракціонах не дозволяють залишати при собі навіть самі маленькі сумки, тому варто продумати, де залишати паспорти, телефони, фототехніку…)

Ще у більшому захваті залишились від «Європа парк»! От де можна розгулятись справжнім екстрималам і любителям гірок. Парк величезний, але черги проходили швидко, і ми встигли побувати майже на всіх великих гірках. Обов’язково варто відвідати атракціон «Артур в країні мініпутів», дуже видовищно!

Сподобались екскурсії у всіх містах по маршруту, особливо в Празі, Чеському Крумлові та Велічці. Було приємно, що екскурсії розраховані і на дорослих, і цікаві дітям. Діткам, навіть, влаштовували вікторини з призами.

Моя мрія побувати в замку Нойшванштайн теж здійснилась, і сподівання на незабутні враження виправдались на всі сто відсотків.

Загалом, цей тур дуже вдалий та насичений. Ми залишились у захваті, дуже вдячні Аккорду за організацію.

Особлива подяка нашому гіду – Анні Веселовій, справжньому професіоналу своєї справи. Завдяки їй дуже легко було орієнтуватись у будь-якому місці, де ми були, тому що Аня забезпечувала необхідною інформацією, картами, порадами. Цікаво було слухати в автобусі її розповіді про місця, які ми проїзджали, і особливо приємно було це чути рідною мовою.

Але наша поїздка могла не відбутися взагалі, якби не зусилля співробітників туркомпанії «VIVA-Travel» - Марії та Олени, які допомогли зібрати всі необхідні папери для особистої подачі документів в консульство (тому що на групову подачу ми не встигли).

20.08.2016

Номінації відгука "Підкорювачі пригод 06.08.2016"

0
Реклама
Відгуки про інші тури