Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур за доступною ціною!

"Тур для тих, хто хоче відпочити на морі з обмеженим бюджетом"

Відгук туриста Аккорд тур Вікуліна (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 07 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ: Болгарія!!! (9 днів)

Щойно повернулись із туром з чоловіком. Загалом тур чудовий, залишились усім задоволені.

Із перечислених на сайті вілл, нас поселили у зовсім іншу і назву вілли нам повідомили в автобусі, коли ми прибули в Болгарію.

Нам попалась вілла "Стоян Борисов", і ми повністю нею задоволені. Будинок знаходиться в самому центрі Обзору, до моря хвилин 7 пішком. Власники вілли дуже приємні люди, вирішували будь які питання, які могли у вас виникнути. У будиночку є всі зручності. Номер у нас був без кондиціонеру, але є номери з, щоб попасти у нього потрібно було домовитись наперед. Туалет/душ у номері, вода гаряча була завжди, був також холодильник та окремий балкон.

Є літня кухня, де можна було готувати собі їжу, проте користувались нею декілька раз, так як дуже великий вибір кафе та ресторанчиків, ціни в яких досить доступні а порції великі.

В окрузі також багато маркетів з різноманітними товарами.

Пляжі на курорті гарні, чисті, не дуже людні (як наприклад в сусідньому Сонячному Березі). Загалом курорт досить спокійний, але водночас є й багато розваг. Недалеко від вілли розташована автостанція з якої регулярно їздять автобуси в сусідні Несебр, Варну, Сонячний берег та ін.

Додаткові екскурсії по туру не брали. Тур можу рекомендувати за дуже доступну ціну. Дякую компанії "Аккорд" за організацію і тур. фірмі "Надія" в м. Івано-Франківську, які підібрали мені тур.

Номінації відгука "Чудовий тур за доступною ціною!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури