Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Провести відпустку не просто на морі, а ще й так, щоб побачити різні країни

"МАНДРІВКА_І_ПЛЯЖ!!!"

Відгук туриста Аккорд тур zgt (Львів) на тур
Поїздка: 07 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Браво, Амігос!!! Іспанія і Швейцарія + Лазурний берег!!!

Вирішив провести відпустку не просто на морі, а ще й так, щоб побачити різні країни, міста, пам'ятки архітектури. Мені мало просто засмагання і гарного виду з готелю, мені потрібні пригоди і враження.

Виявилось вже в автобусі, вільних було ще місць 30, то я розкинувся собі на 2 крісла, і не я один.

День перший. Зустріч представниками «Акорд-туру» туристів на залізничному вокзалі — все просто «супер»: приємно відчувати, що фірма турбується про твій комфорт. Автобус зручний, водії (Андрій і Олександр) — професіонали (всі мали змогу згодом у цьому пересвідчитися, особливо коли паркувалися в Марселі. Керівник групи: Богдан. Гіз-просTо-молодець!

Ось і кордон. І тут наш піднесений настрій умить зник — дуркували польські прикордонники. Попереду нас кілька автобусів, straża graniczna рухається, як сонні мухи, ми нервуємо. Ні, прикордонники потроху працювали, але все це відбувалося, як в уповільненому кадрі.

Обраний мною тур включав в себе такі країни: Німеччина (Нюрнберг, Ульм, Мюнхен) Швейцарія (...), Франція (Ніца, Нім. Марсель-ночівля), Монако, Іспанія (, Барселона), . Тур на 13 днів. Загальний шлях 5500км. Автобус комфортний, постійно працював кондиціонер, грамотно продуманий час на санітарні зупинки, включали тематичні фільми та музику, супроводжуючий Богдан розказував цікаву інфу про кожну область, країну, події і факти, жодного дискомфорту в поїздці не виникало! Звичайно, що багато залежить і від настрою з яким їхати, адже деякі сусіди тільки зайшли у автобус, одразу були налаштовані негативно і почали між собою сваритись, вони всю поїздку так і були не задоволені - зміненим готелем, морем, сонцем, екскурсіями, цінами, автобусом, тупо всім!! Але

цей тур – поза конкуренцією. Ні, я не жартую. Адже за 13 днів ми не тільки відвідали безліч міст, але й пізнали культуру, звичаї, історичні моменти та пам’ятки різних країн.

Вибираючи цей тур, я орієнтувався на Швейцарію, адже ніколи не був в жодному місці цієї країни. Тому і відвідав факультативи у Швейцарії.. Женева, Люцерн, Цюрих, МонTре, Веве, Шільйонскій-замок, Лозанна, Комо. – такі схожі й такі різні водночас.

Франція, чарівне провінційне місто Нім привабило всіх – і гарною погодою, і неймовірно красивими краєвидами, і цікавими пам’ятками, і колізеєм... Масель-супер. Вартувало_піднятись-5-ранку!

Іспанія (Жірона! КасTельдефельс!) Іспанія досить дешева по продуктам і багата на делікатеси (варто спробувати місцеві вина і хамон, оливки). Море прозоре та добре проглядається, можна досить далеко запливати. Готель дуже гарний ззовні, у дворику є басейн, екзотичні рослини, неймовірно гарний хол та рецепція. . Можливо тому, щось саме тоді святкували у цей день проходив великий і веселий карнавал-парад. у-КасTельдефельсі. Гарний-замок.

Ніцца, Монако. Цього разу я не був на цих екскурсіях, бо в минулих турах вже познайомились з ними. Ми обрали відпочинок на Лігурійському узбережжі –. Звичайне туристичне курортне містечко: міський пляж, гарненькі кав’ярні та хороші магазини зі знижками – день провели чудово. Франція (Ніцца). Друге це природа - бірюзове море, кам'яні пляжі, величезні ряди пальм, ніжне сонечко, багато молоді. Комо я ніколи раніше не чув про це місто. Тим цікавішим та досить затишним воно здалось, коли ми прибули туди. . Комо - це воістину незабутнє місто, тому відвідавши його одного разу, ви, поза сумнівом, збережете його в пам'яті на все життя. Мюнхен… Цього разу він виглядав по-іншому. А можливо, кожне місто виглядає різним кожного разу, коли ти його відвідуєш. переїзд до Дрездена. Поєднано все, про що тільки можна мріяти: італійська Рив’єра, Швейцарські Альпи, мегаполіси та провінційні містечка, пляж та повільні річки, озера...

Спасибі Акорд Туру за те що організовує такі чудові, цікаві та наповненні розмаїттям екскурсій тури.

Також спасибі Туристичній фірмі «Поїхали з нами» Анні Гулюк - терпляче на протязі тривалого часу витримали мою перебірливість і допомогли зробити правильний вибір екскурсії.

Бажаю всім туристам заразитися вірусом мандрівок і не шукати ліків від нього.

Номінації відгука "Провести відпустку не просто на морі, а ще й так, щоб побачити різні країни"

2

Інші відгуки zgt

Календарь 13.08.2017 - відгук на тур Подорож в Трансільванію…
Голосов 0
Календарь 05.08.2015 - відгук на тур Залиш мені моє серце Португалія
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури