Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Несамовита відпустка

""Там, де гори й полонини, де стрімкі потоки-ріки, де смерічок ген розмай ... ""

Відгук туриста Аккорд тур Тамарик (Миколаїв) на тур
ще
28
фото
Поїздка: 09 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

Усім привіт, рейс 331 «Відпустка різнобарвна, наче сни»!!!

Давно тішила себе мріями, що одного прекрасного дня потраплю на Західну Україну, а саме у славнозвісні Карпати. І так воно і вийшло!

Відпустка виправдала усі мої бажання та надії і навіть більше, вона змусила мене ніби «ожити знову», закохатися у кожну дрібничку, що оточувала нас. Адже у повсякденному житті, сірі будні просто видавлюють все живе із людини.

На початку, Карпати показували нам свій «характер», так кажучи випробовували нас на міцність. Ми витримали і в замін вони розкрили усю свою красу, незвідані стежки, пахощі і теплі обійми.

Повітрям тим просто не сила надихатися!!! Посмішками оточуючих тебе людей не насолодитися!!! Очима радісними, краєвидів не надивитися!!!

Щасливий той, котрий побував у цьому турі!!! А таких щасливчиків було – 31, плюс водій пан Микола, і наш натхнений гід – Ілля Симоненко.

Друзі, уважно прислухайтеся до того, що говорить і радить Ілля. Адже тур - дуже активний і потребує фізичної підготовки і гарного самопочуття. Речі із собою треба брати відповідні. Погода м’яко кажучи змінювалась декілька разів за день. Бережіть себе і своє здоров’я і беріть теплі і зручні речі, декілька пар взуття із практичною підошвою, дощовичок, сонцезахисний крем, трекінгові палички (котрі можна взяти у Яремче на прокат).

І найголовніше, беріть із собою гарний настрій із щирою посмішкою!!! Будьте готові до пригод!!! Без усього цього не варто вирушати у цей тур!

Мені ще довго у солодких снах буде снитися:

- Чарівний Івано-Франківськ із щирими людьми, відмінним сервісом і шикарними сніданками у готелі «Надія» і закладах по типу «Десятки», запашною східною кавою у «Івано-Франківськ говорить», чистими європейськими вуличками, розповідями екскурсовода про історію міста ;

- Піший похід на русилівські водоспади, на яких ми купались і потім влаштували смачнючій пікнік;

- Сплав на річці Дністер, на якому ми долали погодні умови і насолоджувалися красою його берегів;

- Казкове Яремче зі своєю природною красою гір, полонин, смерічок, квітів та ягід. А також водоспаду Пробій і риночку сувенірів на якому можна придбати колоритні подарунки рідними людям;

- Сходження на озеро Несамовите, яке було дощовим і туманним, але як тільки ми добралися до вершини, озеро ніби оцінивши наші зусилля, розвиднилося від туману і показало свою красу. Посмішок і емоцій було багато;

- Сходження на Полонину Маковиця запам’ятається сонячною погодою, смачним баношем, грибною юшкою, сирів власного виробництва, які ми куштували коли добралися на вершину.

А також музичною хвилинкою, яку організував нам наш харизматичний гід – Ілля Симоненко. Ви будете приємно здивовані, такою душевністю. А ввечері на нас чекала дегустація карпатських настоянок у пана Романа. Веселощів було через край.

- Сходження на озеро Догяска взагалі було щось неймовірне!!! Знаєте це відчуття, коли Ви у прямому сенсі «на небі у хмарах», так воно і було!!! Після сходження на вершину, лежачі на траві, кожен думав про щось своє, потаємне. А потім найвідчайдушніші туристи купалися у гірському озері! Спробуйте, ви не пошкодуєте!!!

- Сходження на озеро Бребенескул, запам’ятається опануванням спецтранспорту, гарних краєвидів, загадковим туманом. По дорозі ми зустрічали привітних туристів з наметових містечок, і саме тоді я замислилася над своєю наступною мандрівкою;

- Сходження на гору Піп Іван Чорногірський запам’ятається «ноткою суму», адже воно у турі було останнім. Але цей факт не затьмарив вражень від стрімких сходжень, неймовірних пейзажів, густого повітря і співання гімну України на самій вершині.

Факультативи усі сподобалися і на них варто вирушати усім тим, хто відчуває у собі сили і натхнення. Найменше сподобалось Велятино, так як я не полюбляю такого плану «релакс». В той день хотілося ще на одне сходження і нам випала така можливість, бо Рахів з висоти пташиного польоту - захоплюючий!!! Вражаючі краєвиди, запах дикої м’яти, шоколад на вечерю під приємну компанію – незабутнє.

На все про все, включаючи всі факультативи мені вистачило 3800 гривень.

Але час «збирати каміння» і хочеться сказати декілька слів, тим людям з ким мене цей тур поєднав:

Вам, хто з добром і посмішкою по життю, проживаючі поряд або за сотні кілометрів від мене – не так уж і мало!!! Велике дякую за єдність у мандрівці і за те, що такі гарні люди зустрічалися на моєму шляху!!! Приємно було бачити майстерність пана Миколи, відчувати підтримку нашого несамовитого Іллі Симоненко, посмішку душевної Ірини з Ізраїлю, запал Юлі з Одеси та натхнення інших.

Люблю свою «банду» із якою провела всі душевні вечорі і хочу побажати насамперед Миру, відмінного настрою, удачі, міцного здоров’я і продовжувати мандрівки нашою ненькою Україною, адже ще стільки всього прекрасного можна побачити!!! Я не прощаюся, а кажу до нових зустрічей з Аккорд Туром!!!

Всі бажаючі туристи, приєднуйтесь до моєї сторінки на Facebook. Всім Па-Па.

Щаслива туристка Тамара Савескул)))

Номінації відгука "Несамовита відпустка"

8
Реклама
Відгуки про інші тури