Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Всьо включєно"(c)

"Тур, в якому є все: льодовики, водоспади, "море", сонце, дощі, літаки, параплани і, звичайно ж, красиві, такі різні, міста"

Відгук туриста Аккорд тур oony (Дніпро) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 31 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Секрети смаку: вся Швейцарія + Зальцбург та Відень!!!

По-перше, велике ДЯКУЮ нашому гіду Інні Зінчук, водіям - вони дійсно майстри своєї справи, та екскурсоводам. Крім того, більшість групи складали досвідчені туристи, тому неприємних моментів майже не було. Всі отелі добрі, тільки в одному з них сніданок був не дуже, а так - ніяких нарікань. Більш того, вдале розташування отелю недалеко від Ансі дало змогу самостійно поблукати містечком у першій половині дня до навали туристів.

Якщо відвідувати факультативи, тур дуже насичений і стисло знайомить з найвідомішими містами Швейцарії. Перший і останній дні туру - просто переїзди з санітарними зупинками. Один день - це Франкфурт-на-Майні. Своєрідне місто, але, на мою думку, цілий день там робити нічого. Мені дуже шкода, що не назбиралася група у Гайдельберг. Може наступного разу пощастить! Ще один день - Зальцбург, який в мене після цієї подорожі асоціюється з дощем і магазинчиками. Звісно, там є багато чого цікавого: Домський собор, парк, замок на пагорбі і Моцарт майже скрізь. Але це був вже не перший величний собор, який ми побачили, на замок ми також не підіймалися, а у будинку Моцарта на першому поверсі розташувався SPAR та скрізь толпи туристів.. А в багаточисленних пасажах старого міста дуже затишно і зручно переховуватися від дощу.

Три дні, що лишилися, майже повністю - Швейцарія, яка побавила нас сонячною теплою погодою. На мою думку, для 7-денного туру це дуже добре. На щастя, Швейцарія - маленька країна, переїзди порівняно невеликі. Не буду зупинятися на кожній локації детально, інакше відгук ризикує стати непристойно довгим і захопленим. Скажу тільки, що все, що буде можливість побачити - варто побачити! Не шкодуйте грошей, обов'язково відвідайте Люцерн, Швейцарську рів'єру, Інтерлакен, Лаутербруннен і французьке містечко Ансі! Все це неймовірно красиво, а водоспади просто вражають.

Ні про що не шкодую, програма "перемаксимум" нами була виконана, дуже стомилися, але воно того варте!

Номінації відгука ""Всьо включєно"(c)"

1
Реклама
Відгуки про інші тури