Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Свіжість джерел Закарпаття

"На десятий раз - до Закарпаття."

Відгук туриста Аккорд тур Дмитрий (Запоріжжя) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 29 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Цей тур — вдале поєднання архітектурних пам’яток і природних красот.

Спочатку була архітектура. І якщо пам’ятки Мукачева та Паланка вже загальновідомі, то Хуст став справжнім відкриттям. Невелике містечко справляє дуже приємне враження, а понад ним височіє гора із руїнами замку. Підйом до замку являє собою чи не найбільш серйозне фізичне випробовування в програмі туру, а в цілому тур не складе проблеми для туристів будь-якого віку.

Потрохи ми занурювалися у Карпати, і настала черга природних красот. Справжньою перлиною туру було, звичайно, озеро Синевир. Це місце, де можна було б провести значно більше часу, ніж відведено екскурсією. Проте й інші об’єкти — полонина Боржава, водоспади Шипіт та Кам’янка — вражають та надовго залишаються у пам’яті. Так само, як і чудові краєвиди біля готелю “Кам’янка”.

Під час туру вас не омине можливість скуштувати вироби закарпатських майстрів. Вино та сир можна спробувати безпосередньо на місці їх виробництва, та й ще прихопити з собою за помірною ціною. А ще були чудовий бограч у Хустській піцерії “Варош” (у глибині цього закладу є зала самообслуговування), грибний суп та крученики у колибі “Гуцулочка” біля дороги на Синевир (до речі, дороги нової та гарної), шашлики із м’яса та картоплі біля водоспаду Кам’янка.

Це була ювілейна, десята подорож з “Акорд-туром” для нас з дружиною, і ми не шкодуємо, що ця подорож була Закарпаттям.

Номінації відгука "Свіжість джерел Закарпаття"

3

Інші відгуки Дмитрий

Календарь 30.05.2017 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури