Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій відпочинок в Європі

"Чудовий тур,"

Відгук туриста Аккорд тур Марія (Червоноград) на тур
ще
145
фото
Поїздка: 24 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Bonjour! Ola! Bonjorno! Париж - Барселона - Рим + Флоренція!

Фірмі АККОРД-тур, керівнику групи Наталі Лозовій і всій нашій групі туру "Bonjour! Ola! Bonjorno! " від 24,07,2016 рейсу №883 шлемо щирі вітання з м, Червоноград.

Уже 10 років купляємо тури у фірмі "Легал" що знаходиться по вул, Шевченка 18. тут працюють дуже доброзичливі і відповідальні люди. З повагою ставляться до кожного клієнта, уважно вислухають Ваші побажання та підберуть чудовий тур саме те що Ви хотіли.

Щиро дякуємо фірмі АККОРД за ці довгі роки що ми співпрацюємо з Вами. Ми пізнали Європу. У Вас дуже хороші керівники груп; Серьожа Остапчук, Руслан Нестеров, Катя Волошин, колись працювала Наталя Волошин і ще багото інших. Цого року ми їздили з Наталею Лозовою - неймовірно багата людина, багата історично, географічно, природньо і релігійно, дуже багото інформації, всю дорогу розповідала нам повну інформацїю про країни і міста що ми проїзджали, розповідала нам куди варто піти і що відвідати, які сувеніри придбати, що покуштувати з національної кухні, допомагала зорієнтуватись на місці і по карті, які міста ще варто відвідати і як праввильно вибирати тури.

Тур - шикарний. Відвідали міста; Вроцлав, Айзенах, в Парижі - прогулянка по таємничій Сєні, насолоджувались красою вечірнього Парижа, та захоплювались вогнями Ейфелевої вежі. Також відвідали Нормандію, Руан - дуже красиве місто, проїзджали Довіль, зупинялись в Трувілі, де купались в Атлантичному океані і привезли ракушки як сувенір. 3 дні милувались Барселоною, побачили творіння Гауді - нестримний політ фантазії і продуманість найменших деталей, просто зачаровує. Купалися в Середземному морі. Відвідали священне місце каталонців - гору Монсеррат, де кожна людина повинна побувати. Рим - величне місто на семи пагорбах, де на кожному кроці відчувається історія, відвідали Ватикан, Собор Святого Петра. Були у Флоренції_ придбали вироби із натуральної шкіри. Милувались Альпами. Далі нас чекав розкішний Відень - місто музики і великих композиторів, запашної кави, найсмачніший торт Захер. На закінчення поїздки нас вітав вечірній Будапешт - чарівний Дунай і сім мостів, які пов`язують дві частини міста Буда і Пешт.

Дякуємо водіям Івану та Назару - просто віртуози своєї справи, завжди привітні та ввічливі, чистий і комфортабельний абтобус.

Екскурсоводи - молодці, Іван Іванович в Парижі - це скриня невичерпних знань і фактів про історію Франціїї.

Радимо всім цей тур - будете задоволені.

Маса хороших вражень та чудових фотографій та відео, і багато сувенірів.

Фірмі АККОРД дякую за фірмову кружку, вона займе гідне місце в моїй колекції. З кожного міста в якому ми побували завжди купляємо кружку і футболку з надписом міста.

Щирі вітання сусідам по автобусу Саші, Даші і Аліні.

З повогою Ваші постійні клієнти Марія і Наталя м, Червоноград.

Номінації відгука "Мій відпочинок в Європі"

1

Інші відгуки Марія

Реклама
Відгуки про інші тури