Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Комплименты: о Германии, о Париже и компании!

"Хочу подякувати компанії «Акорд-Тур», а також її партнеру "КОЗЫРНЫЙ ТУР" за чудову організацію нашого відпочинку в турі "Комплименты: о Германии, о Париже и компании!" (11.08.-20.08.2016)"

Відгук туриста Аккорд тур Tropikana (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Париж, квіти..... і Компліменти! Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Кельн

Я турист зі стажем, побував в багатьох поїздках, але дуже приємно відмітити чітку організацію та високий професіоналізм менеджерів та гідів компанії «Акорд-Тур». Це відчуваєш з самого початку спілкування та оформлення необхідних для німецької візи документів, так і, безпосереднє, організації самої автобусної поїздки (заселення у гостинці, організація екскурсій, подача потрібної інформації для відпочинку, магазинів, ресторанів, сувенірів, «кімнати щастя» та багатьох питань, що виникають протягом 10-денної поїздки).

Особа подяка керівнику групи Богдану Андрущенко - основні професійні якості: компетентність, доброзичливість, терпіння, уміння управляти ситуацією в будь-яких умовах.

Також хочеться відмітити роботу водіїв – це справжні професіонали, які проїхали 6500 км по дорогам Європи та Украйни без затримок та жодного збою. Молодці!!!

О програмі тура: надзвичайно насичена і дуже цікава – Німеччина, Голландія, Бельгія, Франція, Люксембург та транзитна Польща. Програма цілком відповідає назві туру. Здається конструктор програми – людина, яка дуже тонко відчуває красоту країн, з якими ми знайомимось протягом туру, та через тематичні екскурсії дозволяє відчути їх шарм і нам - туристам. Перелічувати всі екскурсії та передавати враження від побаченого не вистачить місця.

Відзначу тільки одну - найбільш для мене несподівану: «Заколдованные замки Рейна». Екскурсія протягом майже 12 годин з чудовим гідом (Марина), що розповідала казки та легенди Рейна, які, навіть чоловіки, слухали «затаив дыхание». Окрім огляду замків та краєвидів долини Рейну, до програми екскурсії включено катання на кораблику по Рейну, дегустація рейнських він, а також смачний ужин в мальовничому німецькому ресторані з живою музикою. Враження від цього краю, що це не реальність, а мальовничі декорації невідомої німецької п’єси. І тільки фотографії підтверджують, що це справжнє життя, в якому Ви відчували всі радощі життя.

Кілька фото.

На цьому завершую. Ще раз подяка Козирєвої О. О.

Сподіваюсь на подальшу співпрацю.

В’ячеслав

Номінації відгука "Комплименты: о Германии, о Париже и компании!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури