Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балкани у вересні-жовтні 2016

"Коротко - про головне"

Відгук туриста Аккорд тур Vladyslav (КИЇВ) на тур
Поїздка: 24 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва



Перш за все – хотів би подякувати розробникам програми, які змогли по суті в 9 днів перебування за кордоном передбачити відвідування відразу 8 держав і 17 екскурсійно-розважальних програм в них. За цим показником – туру нема конкурентів в Україні.

Вдало були підібрані готелі – практично всі у пішохідній доступності до центру міста.

Рекомендую брати максимум додаткових екскурсій – так за пару годин усі бажаючі зможуть пізнати дух і сьогодення країни перебування. Особливо виділю вечірньо-нічний Мостар та Дубровник, поїздка по трьох островах у Хорватії, ранковий Охрід. З побажань – додати ще 1 день, щоб побачити ще й денну Софію, а після цього о другій половині дня перебратись у Велико-Тирново (де є можливість побачити нічне світове шоу у старій фортеці), та додати ще кілька годин у першій половині дня на Бухарест.

Вересневій поїздці пощастило з погодою – жодної краплини дощу за весь тур, і все ще тепле море.

Незважаючи на те, що 7 з 8 країн користувались національними валютами – проблем це не створило: майже в усіх містах можна було розрахуватись карткою, а у туристичних локаціях – домовитись про оплату євро чи доларами.

Відверта вдача – болгарський екіпаж автобусу, який дуже впевнено почувався на майже рідних для себе балканських дорогах, і завдяки якому у кожне місце ми прибували вчасно, а самі переїзди були не втомлюючими.

Нарешті, про головну родзинку туру – керівника групи Наталію Калашнікову. Дуже доброзичлива, чуйна, позитивна людина. Завдяки її комунікативності група з 48 (!) осіб віком від 20 до 78 років з усіх кінців Україні миттєво потоваришувалась та провела півтора тижні як єдина сім’я. Блискучій організатор, завдяки якій протягом усього туру не було жодної затримки, запізнення чи несподіванки, яка навіть вже по ходу поїздки змогла вдосконалити її програму, щоб запропонувати ще більше, ще краще, ще яскравіше. Яка зробила чудовий подарунок у першій і останній день яскравими екскурсіями по 5-ти областях західної України, по яких пролягав маршрут подорожі. Яка захопила у тур цікаву і змістовну кіноколекцію, що додало ще більше позитивних вражень.

Тому головна рекомендація – шукайте в «Акорда» тури з Наталією Калашніковою, незабутні відчуття і позитивні враження вам будуть гарантовані. Сподіваюсь, що керівництво «Аккорда» знайде можливість додатково заохотити людину, яка перетворює достатньо інтенсивну поїздку на свято з бажанням повторити його знов і знов.

Номінації відгука "Балкани у вересні-жовтні 2016"

5
Реклама
Відгуки про інші тури