Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож!

"Неймовірна пригода в котру поринули з головою!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Kozuckuy Sergiy (Одеса) на тур
Поїздка: 07 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Королівські промінчики - БеНіЛюкс: Нідерланди + Бельгія + Люксембург!!!

Шановні колеги, працівники «Аккорду»!

Сьогодні повернулися з туру «Бенілюкс». У цьому році я з дружиною тричі скористалися послугами «Аккорду» - в травні з Надією Меда подорожували по «Європейській прогулянці», в липні з Сашком Ковбасюком – по «Покорені красою…Скандинавія». Обидва керівника працювали добре, не було претензій.

Тур «Королівські лучики Бенілюкс» цікавий, насичений і дуже пощастило з керівником групи. Раджу поїхати та зачаруватися: середньовічною казкою Целле, чарівним Амстердамом, неймовірної краси Волендамом, голандськими вітряками 17 століття у Заахен Схансе, замком Де Хаар та будовами середньовіччя Делфта у Нідерландах, у Бельгії вразили красою Гент та Брюгге, від яких очікував, і Мелехен та Льовен, про які мало знав. Сподобався і Люксембург, та найстаріше місто Німеччини Трір.

Багато у турі залежить від керівника. В цьому турі «Королівські лучики Бенілюкс» ми зустрілися з людиною, яка любить свою справу, виконує її з натхненням і намагався зробити подорож такою, щоб запам’яталася на довго - це наш керівник Анатолій Лучко. Він постійно був присутній на всіх екскурсіях, улагоджував виникаючі конфліктні ситуації, контролював поселення, переїзди та збір групи. Крім того, приводив багато цікавих фактів про країни, що відвідали, бо не усі туристи мали можливість брати додаткові екскурсії. Підбір фільмів був новим, змістовним та вписувався у програму туру. Під час переїздів розповідав про пригоди, які були з туристами, щоб запобігти їх повторень та читав свої веселі гуморески.

На жаль була ложка дьогтю, яка намагалась зіпсувати діжку меду, якою була достатньо дружна та згуртована група. Конфлікти виникали, в основаному, через поведінку та позицію Бардакова В. Він з самого початку туру був усім незадоволений, перебивав екскурсоводів, критично висловлювався стосовно емігрантів з Африки та Ближнього Сходу. Конфліктував з сусідами по автобусу, регулярно використовував нецензурну лексику в тому числі і до літніх жінок... Наведу лише два факти:

• Коли в Бельгії туристи перед зустріччю з екскурсоводом розвернули український Прапор, то почув від Бардакова «УБЕРИ ЭТУ ТРЯПКУ НИЩЕТИ И ПОЗОРА», що викликало гнів у багатьох туристів групи.

• Коли у Люксембурзі екскурсовод розповідав про парламент, то Бардаков перебив його і сказав «У НАС В ПАРЛАМЕНТЕ ОДНИ ДЕБИЛЫ, КОТОРЫЕ УМЕЮТ ТОЛЬКО ДРАТЬСЯ»

Кожен має право на висловлювання своєї думки, бо ми живемо у демократичній країні. Але, почувши такі висловлювання в адресу України, я вважаю, що такі люди, як В. Бардаков не повинні мати можливості мандрувати за межі України, щоб там плюндрувати нашу державу та псувати відпочинок туристам і переконаний, що такої думки не лише я.

В кінці туру А. Лучко ознайомив нас з рядом цікавих турів і я з дружиною вже знаємо, що на весні з «Аккордом» поїдемо у цікаву подорож «Французький аромат».

Дуже хотів би, щоб був створений новий тур, де були б серед інших Венеція, Генуя та Флоренція, бо Генуя – наше місто побратим Одеси, а такого туру без нічних переїздів не було останніми роками.

І на завершення: бажаю «Аккорду» процвітання, професійних кадрів та створення нових маршрутів.

Ваш турист

Професор, доктор фіз. -мат. наук,

Заслужений працівник освіти України

Сергій Козицький

Номінації відгука "Чудова подорож!"

7
Реклама
Відгуки про інші тури