Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Велич прекрасних європейських міст!

"Поїздка була запланована заздалегідь. Їхали колективом з Києва до Львову, а звідти до Європи!. Початок був цікавим..."

Відгук туриста Аккорд тур Ева (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 05 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Столичний вікенд: Варшава, Берлін, Дрезден, Прага, Краків!

З Львівського ж/д вокзалу туристів відвезли до терміналу А. Потім рушили до українсько-польського кордону. Половину туристів - не пропустили. Відбитки пальців не співпадали. Прикордонники навіть були шоковані - таке вперше! Але за пару годин інцидент вирішили і наш автобус пропустили через кордон. Чудова дорога, прекрасні краєвиди - все говорило про те, що ми в Європі! Чисті узбіччя, охайні будинки, малесенькі паркани, а в деяких дворах їх просто немає! Все прозоро, просто і скромно. Їхали досить довго. Гід групи - Марія майже нічого не розповідала. А коли їй задавали питання - вона відмовчувалася, або зсилалася на те, що в нас буде екскурсія і там все розкажуть. До Варшави ми доїхали вже вночі. Був сильний дощ, нічого не видно. Проводити екскурсію - було просто безглуздо! Нам таки провели екскурсію, але ми майже нічого не побачили і не зрозуміли. Варшаву ми не бачили! Наступного дня вирушили до Берлдіну. Поїздка була довгою, водії не туди заїхали, ми довго кружляли маленькими вуличками і тяглись в пробках... Надвечір приїхали до Берліну. Знову дощило і рано почало сутеніти. Екскурсію нам знову скоротили. Все бігом!!! Вільного часу не було зовсім! А ось екскурсосвод Алла - молодець! Цікаво розповідала і добре донесла весь матеріал. Наступного дня вирушили до Дрездена. Погода була гарною. Екскурсія по місту досить цікава, екскурсовод чудовий. Навіть був вільний час прогулятись. А ось поїздка до Саксонської Швейцарії - незабутня. Коли їхали дорогою - навколо були рівнини та поля і ніякого натяку на гори чи щось таке. А коли прибули на місце - подих захопило від такої неймовірної краси! Це слід побачити на власні очі! Невелика екскурсія і вільного часу лише 30 хв. Це катастрофічно мало! Аби побачити всі красоти треба мінімум 1,5-2 години! Наступний день - переїзд до Праги. Знову дощить. Екскурсовод гарно все розповідала. Чудові краєвиди, маленькі вулички та величні палаци. Гарною була прогулянка на кораблі по Влтаві. І останній день - це повернення до Польщі, екскурсія по Кракову (все було бігом!). Вільного часу зовсім мало! За всі ці дні ми навіть не встигли відчути дух тих міст, де були. Велике прохання до рпацвників Аккорду - сплануйте краще цей тур і дайте туристам більше вільного часу, аби відчути кожне місто.

Що-до отелей, то в Варшаві, Берліні та Дрездені все було неперевершено! А ось отель в Чехії був жахливим. Особливо сніданок - тарілка з 3-ма шматками ковбаси + 2 шматками сиру + 1п джему + 3-4 кубика огірка. І саме цікаво - все це обтягнуте стрейч-плівкою! Такого ми ніде не зустрічали (навіть на батьківщині). Столи брудні, без скатертин. Це великий мінус.

Що-до Марії, яка супроводжувала нас від Аккорду, то вона нічого не підказала що-до того, де краще обміняти гроші, придбати сувеніри і т. д.

Номінації відгука "Велич прекрасних європейських міст!"

6

Інші відгуки Ева

Реклама
Відгуки про інші тури