Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Не для слабонервових :-)

"Тільки позитив ^-^"

Відгук туриста Аккорд тур Адреанна (Рівне) на тур
Поїздка: 22 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Швейцарське фондю: вся Швейцарія і Австрія!!!

Поїздка тривала з 22 по 31 жовтня, коли в Європі було ще сонячно і тепло (це важливий момент для подальшої розповіді).

Вирушили з Терміналу А (люблю термінал, бо там можна залишити авто на час поїздки і не хвилюватись), відносно швидко перетнули кордон, а далі... а далі було весело: -). Побували у Німеччині, скуштували національні страви ну і пиво, звісно ж))) Далі Швейцарія... Про Швейцарію взагалі нічогоне буду писати, бо враження про таку неймовірну красу просто неможливо виразити словами. Їдьте, дивітьсь і насолоджуйтесь! Для мене особливим став Мілан, дуже гарне місто, яке не залишить нікого байдужим.

У нас був надзвичайно харизматичний і позитивний керівник групи, завдяки якому поїздка у нас перетворилась у слоган Аккорд-туру: "відпустка як по нотах": -). Водії були, відверто кажучи, тупуваті: завжди пропускали повороти, з'їзди і т. п. Якби наш супроводжуючий Анатолій Лучко не коригував їхню їзду вчасно, то може б ми і досі блудили Європою: -). Словом, Анатолій, респект тобі)))

А тепер важливо!!!! Пояснюю чому не для слабодухих чи не для людей які мають хитку нервову систему. Уявіть: мега-крута подорож до країн неймовірної краси, смачної їжі, де ти, ніби у чарівній казці, світить сонце, все прекрасно... а тут БУМММММ!!! Ти вже дома, де холодно й дощить, і уже весь швейцарський шоколад роздано друзям... "грусть-пічаль-тоска")))

Ну і висновок: не вагайтесь - їдьте, дивіться, гуляйте, їжте, моліться, любіть)))

Номінації відгука "Не для слабонервових :-)"

49

Інші відгуки Адреанна

Календарь 23.07.2016 - відгук на тур Нежный поцелуйчик Хорватии!!!
Голосов 0
Календарь 16.06.2016 - відгук на тур Фіорди Півночі!!!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури