Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращі мандрівки - тільки з Аккордом!

""Однажды в холодную зимнюю пору я из дому вышел и тут же зашёл" - це точно НЕ про цю цікаву мандрівку! Все на висоті!"

Відгук туриста Аккорд тур Marinella (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 01 листопада 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття… зимовий настрій

"Свіжість джерел Закарпаття: зимовий настрій" - це та мандрівка, яка зачаровує, надихає, приносить нові враження і відчуття, яка неначе освіжає наше життя своєю красою і різнобарв'ям.

Красиві вулички Мукачево та краєвиди Хуста і велич Хустського замку, безмежна сила зимового водоспаду Шипоту та енергетика засніженої Боржавської полонини, радість та емоціі від вечорниць в опришків, насолода дегустацією класних українських вин та коньяків, релакс та насолода для тіла в гарячих термалах Велятино - хіба можна собі уявити кращий відпочинок в холодну пору року?!...

Дуже раджу цю захоплюючу мандрівку Закарпаттям в першу чергу для тих, хто хоче пізнати цей дивовижний регіон України та всі його чудеса - природні, термальні, винні, архітектурні. Окрім того, ви приємно будете здивовані готелями в турі: вони, як в Мукачево, так і в Шаянах - високого рівня. Єдина порада жінкам - беріть із собою туристичний фен, бо в номерах його немає.

Також хотілося б дати майбутнім мандрівникам декілька корисних, на мій суб'єктивний погляд, порад:)

1. Наполегливо раджу відвідувати всі факультативні екскурсії - вони дуже цікаві та різнопланові і залишать після себе лише приємні спогади. Для купання в Велятино у вас мають бути із собою шльопки та рушничок.

2. Щодо грошей: 2000 - це максимальний максимум із усіма можливими сувенірами, реально вистачить і менша сумма. Беріть із собою готівку - бо зняти гроші з картки можна буде без проблем лише в Мукачево, в Шаянах з цим можуть бути деякі складнощі.

3. Візьміть з собою обов'язково - шапку, шарф, рукавички та теплий одяг, бо на Боржаві (другий день поїздки) часто дують досить сильні вітри і на горі, коли ви вийдете з підйомника, може бути температура на 7-8 градусів нижче, ніж біля автобусу. Також візьміть хороше взуття, бажано, із гарним протектором, бо щоб дістатися Хустського замку, доведеться трішки попрацювати ніжками.

4. Обов'язково купуйте (за бажанням) алкогольні та їстівні сувеніри у тих людей, яких радитиме вам ваш супроводжуючий, особливо біля Шипоту (наливки) та Селиської сироварні, в якій, до речі, дуже смачні сири - і вони коштують дешевше, ніж ліки для нервів, які вам, можливо, доведеться придбати, коли ви побачити ціни на подібні сири в інших місцях.

5. В готелі в Шаянах на ресепшені можна буде набрати ту саму цілющу шаянську мінеральну водичку - для цього у вас мають бути при собі порожні пластикові пляшечки. Вода дуже смачна, дуже корисна і не шкодить навіть, якщо її пити літрами.

Цей тур можна назвати ідеально наповненим, бо в ньому є все, що душа забажає: природа, архітектура, автентичні культура та звичаї закарпатського краю, релаксові водні процедури, комфорт в плані вільного часу та відпочинку, свято шлунка та печінки для всіх бажаючих.

Від себе хотілося б тільки порадити менеджерам та усім іншим людям, залученим до формування програми мандрівки, все ж таки додати до цього туру ще хоча б шостий день, бо 5 днів - то реально мало було для всієї групи. Як варіант - ввести в поїздку якийсь день активного відпочинку - на кшталт поїздки на полонину на спецтранспорті або сходження на якусь нескладну вершину.

Щодо нашого гіда - Юрія Мартинюка - тут лише величезна щира подяка Юрі за ідеальну мандрівку, яка пройшла перфектно, в першу чергу, завдяки йому. Я подорожувала не раз із більшістю гідів українського напрямку від Аккорд-туру, але Юрій, з яким ми знайомі з 2013 року, безумно, найкращий. Найкращий - у всьому та у порівнянні з усіма іншими гідами по всім показникам, найважливіший з яких - ставлення до туристів, щире бажання швидко допомагати останнім у вирішенні їхніх проблем, відповідати на всі їхні запитання, інколи досить каверзні, і це - із щирою посмішкою та сонячними зайчиками в очах Юри - що є позитивною енергетикою, якою він так любить ділитися зі своїми туристами. До того ж, Юра дуже розумний і начитанний Гід - і знає більше, ніж ми всі можемо собі уявити. Тому, друзі, якщо побачите в своєму інфолисті Юрія Мартинюка - знайте: вам неабияк пощастило! Навіть, якби ваша мандрівка полягала б в ознайомленні із пам'ятками залізничного вокзалу Козятина або екскурсією музеєм краєзнавства Єнакієво - із Юрою ця мандрівка була б надзвичайно захоплюючою та незвичною!

Дякую Юрі за те, що кожен день подорожі був цікавим, насиченим новою інформацією та позитивним в усіх аспектах!

Номінації відгука "Найкращі мандрівки - тільки з Аккордом!"

4

Інші відгуки Marinella

Голосов 0
Голосов 0
Календарь 07.03.2017 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 16.01.2017 - відгук на тур А над Говерлою зимові хмаринки!
Голосов 0
Календарь 25.07.2016 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 08.03.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури