Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найтеплiшi cпогади про лiто!

"Просто супер вiдпочинок в Болгарii!"

Відгук туриста Аккорд тур Маша (КИЇВ) на тур
Поїздка: 26 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ: Болгарія!!! (9 днів)

Щиро вдячна Акорду за чудовий вiдпочинок цього лiта)

Спочатку була збентежена, чому так дешево й якось все дуже просто, а насправдi все дiйсно просто) Органiзацiя нашого вiдпочинку зайняла аж... тиждень й ми вже збирали валiзи до моря)

Якщо Вас замучили сiрi буднi, ви фiзично втомилися й хочете просто вiдпочити, понiжитись на сонечку, покупатись в чистому морi, подивитись на добрих щирих позитивних людей, купуйте цей тур без сумнiву)

Як завжди в Турмiксi без зайвих проблем нам все швиденько оформили й за декiлька днiв в нас вже була вiза, за що щиро вдячнi Тетянi й Сергiю)

Сiдали в Чернiвцях, тому мали час оглянути й гарно провести час в цьому чудовому мiстi, поки наша група iхала в автобусi зi Львова!

Дорога важкувата, але так хотiлось на море, що якийсь там переiзд не затьмарував жодним чином думки про те, що скоро побачимо Сонячну Болгарiю!

Готель виявився чистим, акуратним, компактним! В кiмнатах охайно й нiчого лишнього! Господиня "Лимонки" привiтна, ненав"язлива, здавалось нас в готелi, але якост ми й не пересiкались навiть й нiхто жодним чином нiкому не заважав!

Супермаркет поруч, по дорозi до моря багато кафешок, кiоскiв з всякою всячиною й помiрними цiнами! В готельному ресторанi Дюков при дорозi до моря кiлька раз обiдали найсмачнiшою ухою з сьомги, яку коли небудь пробували й всього за 2 лева, як й в iнших простих кафе!

Мiсто Обзор маленьке, акуратне, чисте! Болгари привiтнi й щирi! Море чисте, пляжiв й мiсця море, - все безкоштовно, хочеться шезлонг чи парасольку, тодi платiть! Всюди вай фай)), вздовж побережжя готелi й ресторани й все для комфортного вiдпочинку!

Сподобалось все!

Акорду величезна подяка за органiзацiю чудового бюджетного вiдпочинку!

Номінації відгука "Найтеплiшi cпогади про лiто!"

927

Інші відгуки Маша

Календарь 25.10.2015 - відгук на тур I ♥ Switzerland!
Голосов 245
Календарь 12.02.2014 - відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!
Голосов 14390
Реклама
Відгуки про інші тури