Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Їздила в тур разом зі своєю старшою сестричкою, дуже задоволена"

Відгук туриста Аккорд тур RoLex (Запоріжжя) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 05 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Столичний вікенд: Варшава, Берлін, Дрезден, Прага, Краків!

Всім привіт! Мене звати Альонка, мені 12 років і я хочу поділитися з вами всіма своїми емоціями і враженнями від данного туру. Виїзджали ми в тур зі Львова, кордон претнули швиденько.

Всі екскурсії дуже сподобались, від міст я в захваті! Слухаючи екскурсоводів я так сказати "мотала на вус" та запам'ятовувала цікаві факти про міста та їх історію, адже на урокх усторії мені це явно знадобиться: -) Найбільше сподобалось в Берліні та Прагі - це міста, до яких я б точно знову повернулася. На вуличках чисто та дуже затишно, люди привітні.

Плаваючи на кораблику по річці Влтаві та попиваючи гарячий чай зі смачніми солодощами, я милувалася прекрасними пейзажами, лебедями, що плавали по цій широкій річці. А яка ж смачна вечеря була в Берліні, просто ммм..., пальчики оближиш))) Переїзди в автобусі для мене не були тяжкими, я подружилася, та спілкувалася з ровесниками, які теж їхали в цьому турі. Дуже вдячна своїй старшій сестричці, що вона взяла мене з собою, адже з нею було дуже весело, тим паче їздити по Європі!))) Сподіваюсь, що вона візьме мене і на наступний рік з собою)

... А також дякую Аккорду за гарний тур.

Номінації відгука "Чудовий відпочинок"

110
Реклама
Відгуки про інші тури