Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша поїздка з Аккорд-туром, яка запам'ятається назавжди

"Ми давно мріяли зустріти Новий Рік у Європі, і ось - мрії здійснюються. Як зустрінеш рік, так його і проведеш? Чудово, отже будемо ще більше подорожувати :)"

Відгук туриста Аккорд тур Катя (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 грудня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бажаний вікенд: Варшава, Краків та друзі!

Всім доброго дня!

Нещодавно ми повернулися з нашої подорожі у Польщу, сповнені вражень і незабутніх спогадів. Нашу першу поїздку за кордон ми вирішили доручити Аккорд-туру, і жодного разу не пошкодували про це!

З самого початку все було дуже добре: путівку ми купували через агентство "TourMIX", менеджер Сергій нам надзвичайно допоміг, він приїхав до нас, все розклав по поличках, пояснив, які документи потрібні для оформлення візи і постійно був на зв'язку, терпляче відповідаючи на всі запитання недосвідчених туристів. Візу ми отримали без проблем, за що неймовірно вдячні Сергію. До того ж, нам оплатили квитки до Львова, звідки ми мали відправлятися в тур. Загалом, підготовка до поїздки була не нудною і втомливою, а цікавою.

Приємним бонусом від Аккорд-туру став подарунок мені на День народження, який припав на час поїздки - 31 грудня: я могла обрати будь-яку екскурсію безкоштовно, і відвідування зимової столиці Польщі - Закопаного, на мою думку, було чудовим подарунком. Ще однією оплаченою екскурсією у нас були Соляні шахти Велички, але, на жаль, нам повідомили, що вони не будуть працювати і запропонували обрати іншу екскурсію, якою стала "Королівська столиця Варшава".

Прибули у Львів, одразу ж знайшли автобус, який безкоштовно перевозив туристів у Термінал "А" і наші пригоди почались:) Кордон проходили 3 години, через невелику чергу з автобусів, але все пройшло без проблем. Першим містом був Люблін, приїхали ми під вечір і трохи втомлені, але все-таки магія вечірнього старого міста нас підкорила. Затишні і чисті вулички, новорічні прикраси, тиша і спокій - саме те, чого не так не вистачає нам у Києві. Ввечері відправились у наш готель у Варшаві.

Окремо хотілось би відзначити наші готелі. Дуже красиві, теплі номери, приємний персонал, смачні і свіжі сніданки. Чудовий вибір!

У Варшаві була чудова автобусно-пішохідна екскурсія з прекрасним гідом - Іреною, яка, здається, знає про Варшаву усе і навіть більше. Незважаючи на мороз, екскурсія пройшла на одному диханні і лишила найприємніші враження. У вільний час ми досліджували центральну частину міста, фотографувались, купували сувеніри і куштували традиційні польські страви на Різдвяному ярмарку.

Ну а ввечері ми прибули у Краків для зустрічі Нового 2017-го року. Це було незабутньо! Дуже атмосферно, весело, цього не передати словами! Після зустрічі нового року автобус відвіз нас усіх до готелю, де ми мали змогу трохи відпочити, а наступного дня уже роздивитися прекрасний Краків у денний час - чудове місто, сюди хочеться повертатися ще і ще!

Любителям гір рекомендую відвідати Закопане - не пошкодуєте, це просто треба побачити і відчути.

Настав час повертатися в Україну, ці дні пролетіли швидко і, чесно кажучи, хотілось залишитися ще хоч трохи у цій новорічній казці. Подорож була короткою, але дуже насиченою. Поверталися ми вночі і кордон пройшли дуже швидко, у Львів повернулись навіть раніше запланованого часу і мали змогу прогулятися ще і цим чудовим містом.

Наостанок, хотілось би сказати величезне ДЯКУЮ нашому гіду-супроводжуючому Арсену Лисаківському! Дуже приємний чоловік, цікава людина, дуже тактовний і спокійний керівник групи, який завжди враховував бажання туристів і швидко знаходив вирішення до будь-яких ситуацій, що виникали по ходу тура. Також дякую нашим водіям, переїзди пройшли швидко і спокійно, одразу видно професіоналів своєї справи.

Ми дуже вдячні компанії "Аккорд-тур", обов'язково будемо рекомендувати вас друзям і знайомим і самі ще не раз скористуємось вашими послугами. Бажаємо вам процвітання, наснаги і успішних подорожей у Новому році. Дякуємо за незабутній відпочинок!

Номінації відгука "Перша поїздка з Аккорд-туром, яка запам'ятається назавжди"

3
Реклама
Відгуки про інші тури