Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна подорож!

"Подорож дійсно того варта."

Відгук туриста Аккорд тур Ксенія (Харків) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 03 січня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В обіймах Балкан!

Під час вибору подорожі на різдвяні канікули, я вагалась щодо вибору запропонованих у даному турі країн, але я не на секунду не пожалкувала про свій вибір.

Автобус: автобус був дуже зручний та комфортний, місця вистачало не тільки для того щоб нормально поїсти, а й для нормального нічного переїзду. Можна сказати, що в автобусі було можливо виспатись. Не дивлячись на те, що на вулиці був мороз, в салоні завжди було тепло. Автобус новий та прибраний, адже водії ретельно стежили за ним, мили вікна та салон.

Водії: чесно кажучи, водіям хочеться сказати окреме "дякую", адже вони справжні професіонали. Під час подорожі випало багато снігу та дороги майже не було, але водії довезли нас без усіляких проблем, зважаючи, що більшу частину дороги була гірська місцевість.

Гід: гідом у нашій подорожі був Тарас Кендзьор. Дякую велике за такого гіда. Людина дійсно знається на своїй справі, завжди допоможе та вирішить усі питання, що можуть виникнути під час поїздки. З ним було комфортно спілкуватись. Ввічливий та відповідальний.

Країни: Мене дуже вразила Македонія та Румунія. Македонія була для мене зовсім невідомою частинкою Європи, і як приємно було опинитися в Скоп'є та отримати таке задоволення від краси цього міста. В Македонії ми відвідали екскурсію на каньйон Матка. Це просто чарівне місце! Не дивлячись на сніг та мороз, це було неперевершено! Екскурсія реально коштує часу та грошей!

Румунія - це справжня Европа. В Румунії нам вдалось побачити чарівний Бухарест та Румунський Парламент. Враження залишилися неймовірні. Далі на нас чекали замки Пелеш та Бран. Це, по суті, були саме ті екскурсії, через які я вибрала цей тур. Екскурсії видались реально круті.

Сербія. Бєлград. Чесно кажучи я не очікувала від цієї країни чогось цікавого, але як я сильно помилялась. Бєлград вразив своєю красою та своїм прагненням відновити себе після багатьох ударів.

Болгарія. Софія. Нажаль ми були у цьому місті дуже мало, адже через важку дорогу приїхали пізно і встигли побачити лише трішки.

Хочеться сказати дякую за підбір екскурсоводів. Було дуже цікаво слухати.

Готелі: усі готелі були трьохзіркові. Дуже комфортні та чисті, зі смачними сніданками.

Номінації відгука "Чарівна подорож!"

6
Реклама
Відгуки про інші тури