Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож у казку

"Все почалося з української морозної зими, яка плавно перейшла у швейцарську весну та французьке літо...ох...ця безмежна блакить моря ще досі у моїх очах...а потім казка - Люцерн і Клагенфурт... частинка мого серця залишилася там."

Відгук туриста Аккорд тур Freya (Чернівці) на тур
Поїздка: 14 січня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Поза конкуренцією або Швейцарсько-італійська бездоганність... Цюріх! Женева! Ніцца! Мілан!

14 січня 2017 подорожувала з Аккорд-Туром «Поза конкуренцією або швейцарсько-італійська бездоганність». То була чудова подорож! Виїхали зі Львова у справжню зиму з морозом та снігопадом. Прекрасно провели час у Мюнхені, де після огляду чудового міста самостійно віправилися у пивний бар, де було можна відчути себе справжніми баварцями з келихом чудового на смак пива та хрумтячою свинячою рулькою (заплановану екскурсію у пивний бар було відмінено), але справжні українці ні за що не втратять шансу бути щасливими . Екскурсію у замок Нойшванштайн також було відмінено, дуже жаль.

Потім з української та Мюнхенської зими плавно переїхали у швейцарську весну. Для мене незабутнім буде швейцарський Люцерн. Це казка, в яку я хочу повернутися ще і ще раз! Потім нам вдалося погрітися у майже літньому квітучому Монако та Монте-Карло, помилуватися блакитною гладдю лагідного моря у Ніцці, декому пощастило окунутися у цю блакить . Це було незабутнє враження! Назад ми поверталися під впливом ласкавих променів сонечка та ароматів придбаних парфумів Fragonard!!!

Італійська «доброзичливість» у Мілані мене не вразила, хоча місто прекрасне!

Клагенфурт виявляється – місто-побратим моїх рідних Чернівців!!! Там знову була зима - 14 морозу!!! Прекрасне казкове місто посеред могутніх Альпів!!! Хочу туди влітку!!!

Я перебуваю під враженням від подорожі ще до цих пір, хоча вже пройшов тиждень після повернення. Хочу висловити подяку Аккорд-туру, нашому гіду Тарасу Кендзеру, який дуже швидко та оперативно вирішував усі питання під час екскурсій та при поселенні у готелі, завдяки чому було забезпечено комфортну подорож туристів. Окрема подяка туристичній фірмі «Соната» у Чернівцях за допомогу у підборі туру та щиросердечні поради щодо подорожі.

Хочу ще!!!!!!!!!!

Номінації відгука "Подорож у казку"

3
Реклама
Відгуки про інші тури