Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя сонячна відпустка))

"Взимку частіше за все люди їдуть в теплі країни та шукають сонечка, але по-справжньому насолодитися зимовими пейзажами та побувати в зимовій казці можна лише в цю прекрасну пору року. Що мені й вдалося завдяки "Аккорду"."

Відгук туриста Аккорд тур Катеринка (КИЇВ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 07 лютого 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закарпаття рецепт бадьорості... СПА & Релакс

Подорожувала з "Аккордом" не вперше, тому була впевнена, що все пройде круто, і не помилилась. Отримавши стільки сонячних та позитивних вражень від поїздки, повернулась щаслива, задоволена та трішки засмучена через те, що час пролетів так швидко. Відвідавши такі казкові місця, починаєш по-іншому дивитись на життя. Кожна подорож для мене як маленьке диво, тому намагаюсь насолоджуватись кожною миттю. Даний тур в першу чергу сподобався мені тим, що тут дійсно поєднується активний відпочинок та релакс. Можна вдосталь накупатись, відпочити, насолодитись чудовими краєвидами зимніх Карпат та подорожувати різними містечками. Мені дуже сподобалось прогулюватися зимовим Трускавцем, де вся атмосфера була наповнена сонцем та радістю. А готель, в якому ми зупинялись - "Візит" мабуть один з кращих. Дуже затишний, компактний та гостинний. Також там надзвичайно чемний та уважний персонал, готовий прийти на допомогу.

Я дуже рада, що отримала можливість дізнатися таємниці Шенборнського та Чинадіїївського замків, відвідати старовинне містечко Дрогобич, піднятися там на ратушу та скуштувати фірмову дрогобицьку каву. Надзвичайно вразила краса та пейзажі Тустанської фортеці, а з цікавими історіями екскурсоводів ніби дійсно переносишся в минуле. Та найбільше мабуть мені сподобалось мальовниче село Лумшори та купання в чанах. Це просто неймовірні відчуття - "поваритись" в гарячих чанах, а потім стрибнути в холодну річку. За всі ці дні я наче побувала в казці, яка, хоч і швидко закінчилась, але залишилась в пам'яті назавжди.

Дуже сподобалась організація туру, яка, завдяки керівникові нашої групи Олександру була на найвищому рівні. Йому вдалось зробити нашу мандрівку кольоровою, цікавою та радісною. Його запал, життєрадісність та посмішка передались всій групі, і нас завжди супроводжував веселий настрій.))

Дякую "Аккорду" за прекрасну відпустку та невимовно сонячну зимову поїздку!)))

Номінації відгука "Моя сонячна відпустка))"

8

Інші відгуки Катеринка

Календарь 09.10.2017 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури