Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутній тиждень

"хз що тут писати"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Тернопіль) на тур
Поїздка: 29 січня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

а тут знаємо)

Це були незабутні 8 днів за межами України.

Ми з подругою чудом поїхали в цей тур, бо ж перед тим була гора пригод і нам ну ніяк не получалось, але все ж доля хотіла, аби ми побачили всю величність Бельгіі, пройнялися романтикою Франціі, відчули незвичайність Нідерландів І безмежну красу Німеччини. В кожній країні ви знайдете щось для себе, кожне місто не дасть вам на ні хвилину засумувати. Це прекрасний спосіб відволіктися від буденності, від проблем і просто насолоджуватись життям. І навіть довгі переїзди не здаватимуться такими важкими, особливо, якщо іхати в такому зручному автобусі,

слухати прекрасно підібрану музику і фільми, а в проміжках не припиняти сміятися, особливо якщо вам попадеться весела компанія, а вашим гідом буде Толік Лучко) лунатимуть жарти, гуморески і не менш цікаві розповіді про міста чи краіни до яких ви прямуєте. Сумуватимемо за чудоивими готелями та сніданками мрії в них)

Тому, якщо ви досі вагаєтесь над рішенням чи іхати, відкиньте усі думки, обирайте краіни, дату, пакуйте валізи і гайда! Ви не пошкодуєте)

Номінації відгука "Незабутній тиждень"

0
Реклама
Відгуки про інші тури